Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyibe kerül egy E-cigi?...

Mennyibe kerül egy E-cigi? Lehet vásárolni 18 alatt? Mármint nem fognak a boltból kizavarni meg személyit kérni?

Figyelt kérdés

Utálom a rendes cigit, párszor elloptam fater e-cigijét az tetszett. Miskolcon elég sok helyen árulnak olyat amilyen neki van. De gőzöm sincs mennyibe kerülne, valaki nem tudja?

Meg egyáltalán 18 alatt meg lehet venni? Tudom, hogy káros és drága, de még mindig jobb mint a rendes!

Meg ha meg van akkor valószínűleg itthon nem fogom bejelenteni, anyám megölne. De azt tölteni akkuval, folyadékkal stb. Hogy tudnám megoldani azt ha lemerül az aksija, hogy töltőre tegyem anélkül, hogy ne vegyék itthon észre?

2,5 szobás a ház.

Tippek? Tudom szégyen itt feltenni, de még mindig ilyen kérdések legyenek minthogy "12 vagyok, hogy szokjak le a cigiről?" és társaik.

2015. júl. 22. 20:10
 1/6 anonim válasza:
Úgy, hogy ne cigizz!!! Hidd el, rohadtul nem leszek 'menőbb gyerek' ettől:) majd egyszer felnősz:)
2015. júl. 24. 22:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem kértem anti-dohányos kommenteket. Normális választ kértem.

Az elektromos cigi nem káros, nekem nem kell nikotinos lötty. A rendes cigitől undorodom,de az elektromos tetszik.

Attól, hogy ilyet írtál nem fogom magam meggondolni. :D

2015. júl. 25. 19:44
 3/6 ceri ***** válasza:

Menj be a boltba és kérdezd meg. Azzal még nem követsz el szabálysértést ha bemész. Ha nem szolgálnak ki azt meg úgyis megmondják.

10 ezer egy valamire való és biztonságos bolti cucc. Persze van olcsóbb is.

A töltés pár óra ha lemerül az akku.

Viszont tényleg nem értem minek kell ilyennel foglalkoznod 12 éves korodban. Attól nem leszel nagyfiú, ha E-cigezel, ráadásul macerás is. Nem csak az akkut kell tölteni, hanem a folyadékot is rendszeresen, és ráadásul költségei is vannak. A szettet is néha fel kell újítani, az is pénz.

Inkább lopd el néha apuét. :)))

2015. júl. 27. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:

12 rég voltam. :) 17 leszek. Nem azért kell, mert 'menő' vagyok, csak tetszik szimplán. Nem szokásom lopni sem.

Engem szóltok le, valamelyik ismerőseim 12-14 évesen már lándohányosok voltak. :) Próbáltak belehúzni engem is, de nem ment nekik.

Egyébként lány vagyok, nem kisfiú. Tudom, hogy macerás, de nem érdekel.

2015. júl. 28. 20:22
 5/6 Zedricht válasza:

A tescoban van egy E-Cigit arulo "stand" Miskolcon.

En is ott vettem kb. 11-13 ezer forintert es 4 fokozatos es napokig birja az aksi!

Csak ha toltod akkor ne legyel balhere mint en, hogy letorod a tolto burkolatat es megrazzon az aram:D

Remelem segitettem:)

15/F

2015. júl. 29. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi a választ, én is a miskolci Tescos standot szemeltem ki, mert a Szinva kicsit messze van tőlem. :D
2015. júl. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!