Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért kérnek személyit egy...

Miért kérnek személyit egy fémdarabért?

Figyelt kérdés
multkor elmentem egy headshopba hogy vegyek egy pipát.erre a csávó kéri a személyimet és mondja h nem szolgálhat ki mert 18 éven aluli vagyok. eddig bárhol máshol tudtam venni ilyesmit pl cigipapírt,gyújtót stb. és érthető is. ez nem dohányáru hanem dohányzási kellék. most akkor az eladó csak simán genyózni akart velem?
2014. márc. 10. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a dohányzási kelléket dohányzásra használják. A pipát nyilván nem azért vetted, hogy az ánuszodba dugd.
2014. márc. 10. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

csak betartotta a törvényt

képzeld, ha lebuknak nem szaros 1-2 ezret buknak, mint így, hanem sok száz ezret

2014. márc. 10. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:
de hogyha én most dohányozni akarok akkor azt nem az fogja eldönteni hogy van-e pipám vagy nincsen. egyébként meg a fém pipákat általában cannabis fogyasztásra használják. akkor ennyi erővel be is lehetne tiltani nem ?
2014. márc. 10. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:
és egyébként sem hallottam még ilyen törvényről
2014. márc. 10. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én sem hallottam sokáig például a másodfokú egyenlet megoldóképletéről, de középiskolában megtanították :D

egyébként nem rosszból mondom ezeket, tudom, hogy úgyis azt szívsz amit akarsz, nem is akarok beleszólni.. csak ne várd, hogy mindenhol kiszolgáljanak. Tőlem is kérnek még személyit sok helyen, még lottózóban is, annak ellenére, hogy elmúltam 18. De nem dünnyögök, szó nélkül odaadom és megy tovább az élet.

2014. márc. 10. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
tény, hogy nem dohányáru, más boltban meg is vehetnéd, de ha ez egy trafikban történt, ott semmit nem adhatnak el neked, mert eleve nem tartózkodhatsz a trafikban és semmivel nem szolgálhatnak ki bent.
2014. márc. 12. 09:51
 7/8 A kérdező kommentje:
ember..tiszta szerencse h nem dohanyboltban akartam venni
2014. márc. 12. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor viszont, ha nem trafikban, akkor pusztán az eladó ostobaságáról van szó.
2014. márc. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!