Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem érzem a Tilbury...

Miért nem érzem a Tilbury cherrys-vaníliás dohány ízesítését?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem tölteni a cigit (mert így olcsóbb), kék pegasus hüvelybe töltök Tilbury dohányt, de valamiért nemigazán érzem se a cherryt, se a vaníliát, konkrétan szinte semmilyen ízt nem érzek amikor szívom a cigit. Próbáltam többféleképpen is tölteni, kevésbé töményre, nagyon töményre, de sehogyse jött be. Csak néha 1-2 slukknál érzem igazán az ízét, de 90%-ban olyan mintha semmilyen "íze" nem lenne (mégcsak sima dohányízt se nagyon érzek, mondjuk eddig még csak kb. 5 szálat szívtam el).

Ez mitől lehet?

Esetleg idő kell mire megszokom az "újfajta" dohányt (lehet hogy hülyeséget beszélek xD)?

Eddig piros Marlborot szívtam.

2015. júl. 11. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
A tilburynek, nincs valami erős íze. A vaniliás domingó viszont nagyon finom. Azt a tecknikát viszont tudom ajánlani, hogy pöffékelj egy-két slukkot, tehát ne tüdőzzd le, hanem gyorsan egymás után pöffékelj, aztán letüdőzheted, sajnos nem tudom jobban leírni.
2015. júl. 11. 22:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kipróbálom.

Értemén hogy nincs erős íze, de konkrétan semmit nem érzek xd azért szerintem ez túlzás

2015. júl. 11. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Különben én is ezt tapasztaltam vele, meg a primus cherry-vanniliával is. De a domingó vanilia nagyon ízlett nekem, hasonló, mint egy pipadohány.
2015. júl. 11. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!