Lányok miért kezdtek el cigizni?
Sok osztálytársam van, sajnos nem mindnek tudom az okát, de a következtetésekből mesélek, meg a hallottak alapján.
Osztálytársam nagyon sokat szív, 14 évesen kezdte, egy éve cigizik, de napi 3 doboz, főleg ha iszik akkor még több.
Következtetéseim alapján ő a stresszből meg menőségből kezdte el. Fehér Marlborot szív meg kék Multifiltert.
Múltkori buliban pont láttam a karját az alkarja teljesen szét volt neki vagdosva, ebből is lehet következtetni a cigizése okára.
A barátnője szó szerint olyan tanulós, jó kislány volt éveken keresztül, amíg meg nem jelent ez a dohányos csaj. Ő miatta kezdte el, ő csak akkor dohányzik ha ideges meg ha alkoholt fogyaszt.
Másik csaj osztálytársamról nem is hittem volna, 8 éve sportol de ő az az igazi mindentől óvakodó típus, mégis cigizik...hm érdekes. Meg azért is kezdte el állítása alapján, mert fogyni akart. (Ész hová mész?) Oké, hogy a nikotin csökkenti az étvágyat, de akkor sem érné meg számomra.
Ő csak azért kezdte mert "menő" olyan napi fél-egy doboz mehet el neki, kb fél éve szívja.
Negyedik ismerősöm: Ő is csak mert "menő" és mert a pasija is cigizik meg drogozik. De ő megbírja állni. Csak akkor gyújt rá ha iszik meg társaságban.
Ötödik ismerősöm(ő már nem osztálytárs): Ő a társaság miatt kezdte el. Neki a barátnője meg miatta.
Hatodik osztálytársam: Ő is csak a társaság miatt kezdte el, pár napja. Azt hiszi megfogja bírni állni, és nem szökken fel a napi adagja, dehogy nem... Pedig ő is sportol 8 éve.
Volt nekem is egy időszakom amikor nagy volt a kísértésem a dohány iránt, de rögzítettem magamban, hogy nincs értelme, nincs szükségem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!