Akik terhesség, esetleg szoptatás alatt dohányoztak, lett valami bajuk a babájuknak?
Figyelt kérdés
A kérdést tudatosan ebbe a kategóriába szántam, mivel mindig azt hallani, hogy majd később lesz.2015. máj. 27. 16:50
11/16 anonim válasza:
Az 5. igaza van. Sok felelőtlen szülő, saját magának is hazudik. Akár 20-40 év múlva is lehet következménye.
12/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A "megkérdezem a GYIK-on" a lehető legrosszabb statisztikai mintavételezési módszertan.
- se reprezentatív, véletlenszerű minta
- se kontroll csoport
- se kontroll egyéb rizikófaktorokra
A dohányzás egészséget károsító hatásai nem szükségszerűek. Mint, ahogy az orosz rulettet is túl lehet élni. De hidd el, hogy akik ennek értékelhető módszertannal utánanéztek, azok azt találták, hogy a dohányzás a terhesség és a szoptatás alatt növeli a gyerek esélyét betegségekre, fejlődési rendellenességekre.
13/16 anonim válasza:
én végig dohányoztam a terhességet, (napi 10 szál)
és nem lett semmi baja a gyerekemnek.
24N
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mennyi idős a gyermeked? Hàny hétre született? Nem öregedett el idő előtt a méhlepényed?
2015. jún. 19. 00:18
15/16 anonim válasza:
Mikor anyukám a húgommal volt terhes végig dohányzott, az ég világon semmi baja nincs, az immunrendszere is erős, csak ritkán lesz beteg. 13 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!