Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigizési inger suliban?

Patriksztár kérdése:

Cigizési inger suliban?

Figyelt kérdés

Nem dohányzok, eddig csak vizipipáztam.

De a sulibna (közép), egyre töbször érzem azt, hogy ki kéne mennem haverokkal és rá kéne gyújtani.

Ez normális? Hetente 1-2 szál belefér?

2015. máj. 15. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%

Nem! Mert akkor utána már több lesz...

Szokj le a vízipipáról is!

2015. máj. 16. 00:14
 2/11 Argloss ***** válasza:
26%
Szerintem nem cigizni akarsz, hanem nem akarsz kimaradni annyi időre sem a társalgásból ameddig ők cigiznek. Emiatt nem hiszem, hogy érdemes lenne rágyújtani, de te tudod...
2015. máj. 16. 00:35
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

Mindenki így kezdi. Én is azért mentem velük,hogy 1-2 szálat elszívjak hetente. Ennek 12 éve és azóta napi 1 doboz,néha másfél. Nem ajánlom,sajnos hamarabb rászoksz,mint gondolnád.

26/L

2015. máj. 16. 00:54
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

nem. nem szabad semennyit. rászoksz :D

én mindig úgy csináltam, hogy ha kedvem volt kimenni velük, akkor szimplán kimentem és levegőztem egyet :D beszélgettünk, megvártam, még elszívják, aztán bementünk. nekem soha nem volt hiányérzetem :)

2015. máj. 16. 04:35
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

A vizipipa válthat ki nikotin hiányt.

Ez teljesen normális ebben az esetben.

De mint ahogy írta az eggyik válaszadó hogy több lessz belőle.

Ez így van, szépen lassan kezdenél rászokni.

Fuss,sportolj az levezeti az ingereket.

2015. máj. 16. 10:10
 6/11 A kérdező kommentje:

Sportolni nem szabad nekem, D-Vitamin hiányom van, és félő, hogy megint eltörik a lábam.

Eddig csak 1x-er vizipipáztam!

2015. máj. 16. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ahány ismerősöm vizi pipázik köztük én is szép lassan el kezd cigizni.. ne kezd el!! hülyesèg de a te döntésed, hogy tönkre rakod magad egy életre!! Halgass a többiekre akik ezt mondják, de nem vagyok senki hogy megmondjam neked Mit csinálj
2015. máj. 16. 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Normális. Heti 1-2 száltól ha van önfegyelmed, nem lesz semmibajod, annyit még simán korrigál a szervezeted.

Próbáltad már a cigit? Ha nem lehet a kíváncsiság is az oka, valami minél jobban tiltva van annál csábítóbb.

2015. máj. 16. 14:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam, de az egyik legjobb barátom mindig ajánlgatja.
2015. máj. 16. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Látom itt valakik nyomják a minusz kezet... xD

első voltam... de mindenki úgy kezdi ahogy te is akarod... de aztán már nem fogod egy idő után kontrollálni...

2015. máj. 17. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!