Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak nikotin éhségkor?

Mit csináljak nikotin éhségkor?

Figyelt kérdés
már 3 honapja nem cigiztem elég jol ment de most már nem birom sokáig valami segithetne?csak 15 vagyok.....
2010. febr. 24. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérlek ne add fel!!Nagyon tisztellek,amiért 3 hónapig bírtad,hiszen a cigiről leszokni durva nehéz.De nehogy feladd pont most!!!A C-vitamin bizonyítottan csökkenti a nikotin-éhséget.Napi 1000-2000mg a javasolt.A B-komplex pedig csökkenti a szorongást,és az elvonási tünetek-okozta stresszt.Mindig találj valami elfoglaltságot,ha eszedbe jut.Ez csak egy pótcselekvés,tudod!Csinálj pár fekvőtámaszt,rágózz,alkoss valamit.Csak ne add fel!
2010. febr. 24. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
3 hónap után már nem nikotin éhséged van hanem a megszokás az ami még benned van. ( A nikotin pár nap alatt teljesen kiürül és a szervezet is hozzászokik a hiányához néhány nap alatt.) Sajnos tapasztalatból mondom, hogy semmi nem segít csak az akarat. Egyébként a 3 hónap alatt Te rágyujtottál egyszer-kétszer ? Ha igen akkor viszont ezért hiányzik még mindíg ennyire.
2010. febr. 24. 16:22
 3/6 A kérdező kommentje:
egyszer sem gyujtottam rá még egy szippantást nem ..félév után megérte abbahagyni sokkal jobban érzem magam ..csak hiányzik ::))
2010. febr. 25. 13:24
 4/6 Kankalin válasza:
Szoktuk is volt mondani, hogy kimegyek, mert éhezik a rákom... leszokásnál én ilyenkor arra gondoltam, hogy hát dögöljön éhen!
2010. febr. 25. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:
köszz és képes vagyok rá xp
2010. febr. 26. 17:43
 6/6 anonim válasza:

Még jó, hogy 15 évesen képes vagy rá :D

Nem szabad feladni, ne engedj a kísértésnek :D

2010. márc. 6. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!