Ma delutan leszólított egy ember az utcán, hogy kell cigi?
Azt mondta 300 Ft-ért ad 1 doboz cigit, de mondta is hogy miért nem veszek 5 dobozzal meg 10-zel?
Adtam neki 300 Ft-ot és azt mondta menjek vissza hatra este mert itt vannak a rendőrök.
Jó, ezt már éreztem hogy kamu volt, nem lenne ott senki hatkor, 300 Ft-om oda lett.
Viszont lehet valami rendőrségi problémám abbol hogy szoba álltam veluk es kifizettem?
Vagy én jelentsem fel őket?
adtál neki 300-at és nem adott érte semmit :D :D :D
Nem mondtad neki, hogy mutassa meg mit árul, milyen fajta bagót ?
Hát így jártál erre csak ezt tudom mondani .
Dehogynem. Megmutatta.
De így jártam, igaz. Fel kellett volna jelentenem őket, nem? Mert tenyleg ott voltak a rendőrök.
De alapbol miert mellettük akarja árulni?
Nem ertem o.O
3.: Romák voltak, és a pasi meg mondta hogy váltsák neki pénzt fel meg ilyenek es akkor ad még 1 ajándék dobozt.
Hogyne.
hiába is mennél vissza hozzá 6-kor le tagadná a csillagos eget is .
Ha volt nála akkor valóban üzletelnek vele, feljelenteni nem érdemes .
Legközelebb vágd zsebre a cigit vagy tartsd a kezedben és csak azután fizess :D
Mert tenyleg ott voltak a rendőrök. "
Ezek a mocskok tudják, hogy ebben az esetben senki nem csinál cirkuszt, mert a "vevőt" is egyből beviszik a zsaruk.
Jó nagy csicska vagy.
Egyet tanulj meg: Cigánytól soha ne vegyél cigit! Főleg ne utcán! SOHA, érted? Soha.
Sőt nem csak cigit, semmit, se párnát, se lepedőt se semmit. Valószínűleg lopott. A cigijükben meg lehet, hogy fű van, vagy valami más összekutyult szar amitől azt sem fogod tudni, hogy mi a neved. Vagy lehet. csak babérlevelet daráltak bele az volt 300 ft. Megállít egy NAV-os és nem tudsz blokkot mutatni, hogy hol vetted a cigit meg is büntethet, dolgoztam Trafikban nyáron, tudom milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!