Egyik barátnőm kipróbálta a cigizést és még csak 12 éves. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy ez nagy gond lenne mert csak 1 volt,de remélem nem fog rászokni mert csak 12 éves. Ti mit csinálnátok?? Gondoltam, hogy elmondom a szüleinek, de nem tudom, mégis csak a barátnőm! Lehet kicsit paranoiásan hangzik, hogy ennyire aggódom, de én ilyen vagyok.2015. máj. 11. 20:48
1/13 anonim válasza:
En elmondanam a szuleinek. Jobb ha most a sarkara lepnek, mert kesobb el fog kurvulni.
2/13 anonim válasza:
Nem voltam még 10 éves se amikor kipróbáltam mégse cigizek. Aki hajlamos rá szívja. Aki nem hajlamos nem foglalkozik vele tovább.
3/13 anonim válasza:
Én is fiatal voltam nagyon mikor kipróbáltam mégse dohányzok azóta se....
4/13 anonim válasza:
Nyugi, egy száltól kutya baja dem lesz. :)
Ne szólj senkinek, amíg nem szokik rá nincs baj.
Ha rászokik akkor mindenképpen szólj a szüleinek!
Ne érdekeld mit mond, mondd hogy aggódsz érte.
Ennyi.
5/13 anonim válasza:
Egyébként én 12 évesen majdnem rászoktam, de uralkodtak magamon.
4-es voltam.
6/13 anonim válasza:
Sokan kipróbálják heccből fiatalon, de nem mindenki szokik rá.
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, a szülei dohányoznak-e, de mondjuk én érzem, ha valaki bagózott, és a közelemben van, de lehet, hogy csak azért, mert az én szervezetem nem tolerálja jól, és ezért veszem észre. A szüleinek nem kell még szólnod, de azért neki elmondhatod az aggályaidat.
8/13 anonim válasza:
általában minden 12 éves kipróbálja , kicsik vagytok meg kíváncsiak nincs ebből semmi , csak ne kapjon rá
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ és hogy megnyugtattatok. :))
2015. máj. 11. 21:39
10/13 anonim válasza:
Nyugi, 1től tényleg nem lesz semmi baja. Először beszélj vele, és ha van rá vmi jó magyarázat, pl. h csak kíváncsi volt, akk nincs baj. lehet, h nem tetszett neki, és akk nem is folytatja. Ha ige, akkor pedig te is közbe tudsz lépni. Erre nem írnék konkrétumot, mert nem ismerem, és minden ember más, nem tudni, őt mi bántja meg.és ha még nem szokott rá, akk nem is fog vaószínűleg, csak ha vmi orbitális nagy gáz van az életében. Ne legyél túl erőszakos, és ne bosszantsd azzal, h szokjon le, mert lehet aztán pont azért fogja elkezdeni, mert az agyára mész/mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!