Ha boltban veszed nagy valószínűséggel kiadják, de a tabakba be se mehetsz 18 éven alul. Igazából ez az eladótól függ, de egy marketben biztosan megveheted.
2015. máj. 11. 20:00
2/5 anonim válasza:
Persze, de miért akarod magad meggyújtani?
2015. máj. 11. 20:03
3/5 anonim válasza:
Százasboltba vegyél, és ha megkérdik, mondd azt, hogy otthonra kell a gázt meggyújtani.
Így nekem is kiadták. :D
Gyűjtöm a gyújtókat szóval nem bírom megállni, hogy ne vegyek egyet-egyet néha.
Egyébként kiskorú mindent vehet ami nem jövedéki adós pl cigitöltő,pipa,gyújtó,gyufa stb.
Tavaly egy trafik raktárban nyári melóztam(és hoppá, mégsem vagyok 18), onnan tudom ezeket.
2015. máj. 11. 20:13
4/5 anonim válasza:
Multkor Pesten vettem egy cigit és nem kérték el a személyim no de nem volt gyujtóm ezért bementem egy másik dohányboltba ahol viszont elkérték :D 20 éves vagyok.
2015. máj. 11. 20:40
5/5 anonim válasza:
Kiadhatják, végülis nem teszel kárt vele magadban, hacsak nem szipuzni akarsz belőle, akkor tényleg gáz lesz a dolog a szó szoros értelmében :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.