Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kell letüdőzni a cigit?

Hogy kell letüdőzni a cigit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 20:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Aaaaaj isteneeem:DDD
2010. febr. 23. 20:38
 12/24 anonim ***** válasza:
10%

Jaaaaaaj istenem.. Milyen emberek vannak, de várható volt, hogy megjelennek az anti,dohányosok és elkezdik osztani az észt...-.- De most komolyanvolt egy kérdés és 8 válaszból 2 volt értelmes. Szánalmas.-.-

A kérdésre válasz: (Beszívsz egy kis levegőt és,) Mintha szívnád a szívószálból a folyadékot, úgy szívod a füstöt és utána is szívsz levegőt.

2010. febr. 23. 20:52
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:D
2010. febr. 23. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
Sok k*csög antidohányos p*raszt idejön osztani az észt mintha valakit is érdekelne a virnyogásuk.. xD
2010. febr. 23. 22:20
 15/24 anonim ***** válasza:
62%

@ 22:20

Ugyan már, szerintem te is tudod, hogy nincs igazad. Azért köcsögözöl le minket, antidohányosokat, mert jót akarunk nektek, dohányosoknak?

Köztudott, hogy a dohányzás számos káros hatása mellett, még esztétikailag is negatív hatással van az emberre. Nem beszélve arról, hogy a cigarettára kiadott pénzt jobbra is lehetne fordítani.

Nézd, mi nem vinnyogunk, csak megpróbálunk rávilágítani arra, hogy ez nem helyes életforma. Mérgezett füstöt szívsz le a tüdődbe, ami köztudottan és bizonyítottan kártékony; és még fizetsz is ezért?

Azt elhiszem, hogy ha már egyszer rászoktál - akár a többiek hatására, akár, mert "menőnek" hiszed -, akkor baromi nehéz leszokni akár a cigiről, akár más addiktív szerről. Tudom, mert tapasztaltam. De elhatározással sikerülhet.

Emiatt nem kéne fikázni itt a többit.

2010. febr. 23. 23:05
 16/24 anonim ***** válasza:
72%
Te vagy a legértelmesebb antidohányos akivel eddig "összefutottam az oldalon".De hiába írjátok a hátrányait a ciginek attól még a dohányzók nem fogják letenni.Ez így úgy hangzik mintha az utcán szívnám a cigarettát és 1 ismeretlen ember hozzámjönne és elkezdené nekem sorolni hátrányait a a dohányzásnak.
2010. febr. 24. 00:09
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

Hát ebben van valami, mert nem könnyű valakit rábeszélni arra, hogy változtasson a szokásain.

De azért a dohányosok is tegyék fel maguknak néha a kérdést, hogy ez jó-e nekik?

Megéri-e?

Ha vissza lehetne menni az időben, újra rászoknátok?

2010. febr. 24. 06:58
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

miért kattint a Dohányzás menüre az aki nem dohányzik??! miért foglalkozik a dologgal? hogy okoskodjon? ezt sosem értettem

a kérdésre válasz: szerintem könnyű, egyszerűen beleszívsz a cigibe és amikor kiveszed a szádból egyből veszel rá egy levegőt és aztán azt érzed majd hogy sikerült-e hidd el ;)

most próbáltad ki nemrég? milyet szívtál/szívsz?

2010. febr. 24. 10:02
 19/24 anonim ***** válasza:
22%

Hagyjátok már szerencsétlen kérdezőt! Szerintem abszolút igaza van, feltett egy kultúrált kérdést, ahhoz meg már senkinek semmi köze, hogy miért. És (személy szerint) ha már rendesen kérdezett, akkor illendő rendes választ is adni rá, nem csak osztani az észt! Nekem nincs bajom az antidohányosokkal, hogyha olyan kölyköket próbálnak "jobb útra" (nagyon idézőjelben) téríteni, akiknek épp hogy leesett a seggükről a tojáshéj, plusz még írni sem tudnak rendesen, és a modorukkal is baj van.

A kérdezőnek pedig tudok egy jó tippet! Amikor beszívod a füstöt, rögtön mondd, hogy "Híjj a lovam!", vagy "Híjj ott az anyám!", mert akkor elég levegőt veszel ahhoz, hogy a füst a tüdődbe áramoljon, és még vicces is. :) Értelemszerűen, mikor a "híjj"-t mondod, akkor kell jó mély levegőt venni. Először kellemetlen lesz, de majd belejössz. :)

20/L

2010. febr. 24. 18:25
 20/24 anonim ***** válasza:
28%
a cigarettára kiadott pénzt lehetne fordítani az antidohányosok bántalmazása után az óvadék letételére..
2010. febr. 25. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!