Milyen érzés "befüvezve" lenni? Még sosem próbáltam,1 grammtól lehet valami bajom?
2500 ért tudok egy sráctól szerezni a suliba, aztmondta hogy ad ilyen csigát is. De mi az a csiga? Lehet bajom ilyen kis mennyiségtől?
Ui: nem kioktatást kérek, hanem a kérdésemre választ
Előző vagyok.
Ez kender
Még ha a csomag alján lesz is apró töremora, nem ilyen göbös, akkor is hasonlót kell várni. Sötétebb-világosabb kevésbé narancs bolyhos, mittomén. Ha minőségi a fű, lesz egy gyantás tapintása amikor megnyomkodod. Átvétel előtt mindenképp nézd meg, hogy nem herbál-e.
A herbál amiket én láttam az leginkább töremora, és ha jól emlékszem a tapintása nem gyantás. NE VEGYÉL OLYAT! Még ha jön is a full kamu duma, hogy demár ittvan hát most milesz így vele jajj én már kifizettem stb... akkor se vedd meg. Ha úgy érzed biztosan, hogy ez nem fű akkor mondd meg nyugodtan, hogy nem erről volt szó.
Attól hogy a sör meg a húgy majdnem ugyanolyan még kvra nem ugyanaz.
Az adagolásra azt mondanám, jó minőségű fű esetén ha ollóval összevágsz egy keveset és egyedül szívod, akkor olyan 2gyufaszál szélességű és hosszúságú & magasságú csík valszeg elég lesz. Ha kiderül, hogy tévedek még mindig csinálhatsz kb 10 olyan cigit LEGALÁBB, 1gr-ból.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: Jó érzés, csak a karrierépítésben nem segít ha túltolod.
Mindenképp javaslok hozzá cigipapírt (smoking, ocb) ne töltsétek, illetve ne hófehér papírba sodorjátok, hanem kicsit áttetszőbe (rizspapír szerű fehér/speciális esetben barna)
A történelem során fűtúladagolásban még senki sem halt meg. Ez statisztikai tény.
De azért szomjas(ak) lesztek, meg kajásak, azzal nem árt ha készültök. VÍZ mindenképp legyen, üdítő pizza rágcsa, csoki. Javaslom, hogy ne igyatok alkoholt, az nem a beginner fokozat.
Ha van lehetőségetek rá akkor nyugodt körülmények közt menjetek rá, mert szar az amikor egy sikátorban kell félni a rendőrtől, meg a cig...tól, ahelyett hogy vidám falatozás lenne valamelyik haver kéglijében, vagy épp valahol kint a réten.
De ha mégis valami bizonytalan helyre mentek, akkor legyen előre megcsinálva a cigi(k?), a többi ne legyen nálatok feleslegesen.
A víz kötelező, úgyis igényelni fogjátok, a többi kiegészítő pedig vicces.
Ha reklámszövegként alkalmazza az a baj. Ha rendesség az nem.
De nem írtad le, hogy jóhaverok vagytok, vagy csak a helyi menő, akit mindenki ismer.
Egyébként írd be googleba hogy hogy tekerjünk füvet, vagy valami hasonlót. valamit biztos kiad. ha mást nem angolul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!