Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan dohánybolt ahol...

Van olyan dohánybolt ahol kiadják a cigit minden 18 alattinak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Meseországban csak ilyenek vannak.
2015. máj. 8. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki tudna ilyenről és kiírná ide, akkor hamarosan már senkinek se tudnák kiadni.
2015. máj. 8. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van, a 12 évest is kiszolgálják a lakóházamtól nem messze lévő trafikban.

Haverom bement gond nélkül kiadták és 13 éves.

2015. máj. 8. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
11%
Hála az égnek egyre kevesebb dohányzó fiatalt látok az utcákon. És ha látok is úgy nézek rájuk mintha leprások lennének, hátha rájönnek hogy nem jó ötlet fejlődő szervezettel dohányozni. Egyébként sem de így meg végképp.
2015. máj. 9. 00:17
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Én meg rád meg a tetű anyádra nézek leprásként.
2015. máj. 9. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem miért kell egy szenvedélyben szenvedő ember társunkat lenézni...

Mindenkinek van/vannak szenvedélyei.

2015. máj. 9. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt se írtad, melyik városban.

Odamész mindegyik helyi boltba, bepróbálkozol aztán vagy kiadják, vagy kérik a személyid és elküldenek.

Vagy ha nem akarsz "égni", akkor azt mondod, hogy nincs nálad és odébbállsz (bár úgyis tudni fogják, miért nincs nálad).

Vagy megkérsz egy idősebbet, hogy vegye meg.

2015. máj. 10. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én írtam azt a leprás cuccot. Gondolom aki írta, hogy sosem érti miért kell lenézni embertársunkat stb... az nekem célozta a választ. Hát... még abba is bele tudnék kötni amit mondott, de annak kb semmi köze ahhoz amit én mondtam. Egyébként nekem semmi bajom a dohányosokkal, de ha esetleg le akarnám nézni őket millió okot tudnék rá mondani, és az hogy a legtöbb embernek van szenvedélye, erre azt mondom hogy nagyrészt nem káros szenvedélyek, vagy sokkal kevésbé káros mint a cigi. És hogy mi okból lehetne lenézni őket? Idegesek lesznek ha nem tudnak rágyújtani X ideig, és zavarják a környezetüket, ha meg rágyújtanak vagy baromi büdös lesz vagy várni kell rá amíg elszívja. És még sorolhatnám. DE MÉGEGYSZER MONDOM ennek semmi köze ahhoz amit én mondtam. Engem valójában az zavar ha egy kiskorú, mondjuk 13-14 éves cigizik, mert ezzel nagy károkat okoz a testének.
2015. máj. 12. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, az ő dolguk, nekem is sok ismerősöm 11-16 éves és cigizik. Nem érdekel, majd rájön magától mit tesz, ha nem így járt.
2015. aug. 4. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!