Miért nem értik meg elsősorban a fiatalok, hogy a dohányzás évekkel rövidítheti az életüket?
Figyelt kérdés
Sokan közülük nem is élvezi, csak azért csinálja, hogy "felvágjon" vele. Miért ilyen ostobák a fiatalok? Miért kell tönkretenni magukat? Ennek szerintem nincs ésszerű magyarázata. Pedig könyörgöm, emberek vagyunk, ésszel lettünk megáldva, és azért , hogy használjuk. Sokan mégsem használják, ha használnák, belátnák, hogy milyen következményei is lehetnek később az intenzív dohányzásnak.2010. febr. 22. 19:30
11/14 anonim válasza:
szted az ember mindig, minden helyzetben, az egész életében úgy él, h az eszét használja mindenhez és mindenben? nem. na ezért dohányoznak a fiatalok is.
12/14 anonim válasza:
Úgy gondolják, hogy ők lesznek azok a szerencsések, akik 90 évig élnek a dohányzás mellett.
13/14 anonim válasza:
nálunk vannak olyan szórakozóhelyek (az igényesebbek) ahol nem lehet bent dohányozni. és utálom az ilyen embereket, akik a mások dolgaival foglalkoznak. engem sem érdekel ki mit csinál, más se foglalkozzon azzal én mit csinálok. ha bajod van, a szórakozóhely tulajával beszélj erről, hogy ne lehessen bent dohányozni. már annyira elegem van az ilyenekből, mindenki ugyanezeket kérdezi, meg hogy menő , pf haha
14/14 anonim válasza:
Elmondom mért nem: mert a távoli veszélyeket az agy nem veszi figyelembe. (Van erre egy szakszó is csak elfelejtettem)
100 év múlva felmelegszik a föld? Áhh az olyan soká lesz majd megoldják... - így gondolkodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!