Honnan tudhatom meg, hogy a cigaratta, ill. a benne felhasznalt dohany pontosan milyen aromakat es adalekokat tartalmaz es milyen mennyisegben? (es milyen celbol. )
Fogyasztokent szeretnem tudni, hogy mit fogyasztok de sajnos a cigaretta az egyetlen olyan fogyasztasi termek amin a torvennyel ellentetben nincsenek feltuntetve az alkotoanyagok...
Ez igy nem illegalis a gyartok reszerol?
!?....
Majd ha kapok ra erdemleges valaszt....
A hangsúly azon van,hogy érdemleges...!
Azt meg ugye en dontom el,hogy szamomra mi az erdemleges..szerintem..
Ember,na de komolyan..
Adott egy site ahol akarki akarmit kerdezhet,akarmikor es akarhanyszor...
Mi ezzel a bajod?
Probalj inkabb Erdemben valaszolni,azzal legalabb en is megyek valamire es neked sem kell energiat fektetned abba,hogy egy onjelolt cenzor szerepet oltsd magadra egy publikus oldalon...
Talán, ha visszaolvasnál pár régebbi kérdést...
-Adalékanyagmentes: fekete/kék/sárga Acapulco, kék/narancs Pueblo, barna dobozú kék West
-A gyártón kívűl senki se tudja
-Annak a párszáz vegyületnek a neve fizikailag nem fér rá egy cigisdoboz méretű tárgyra
-A kátrány, ami igazán káros
Tessék, ennyire nehéz lett volna visszaolvasni?
Egyébként nem igazán az a fontos mi van a dohányban, hanem, hogy mi van a füstben, azt meg nem egyszerű megmondani.
Ha ennyire érdekel írj a dohánygyáraknak, hogy mit tesznek a cigibe.
Nem hinném, hogy itt bárki is tudja, hogy a dohányokat mivel kezelik.
Veletlenul elolvastam az adott valaszaid,azonnal eszembe jutott,hogy eddig miert is nem olvastam el oket...
Minden Jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!