Hány évet él Kb egy olyan ember aki cigizik?
Figyelt kérdés
Apám cigizik sajnos :(2015. ápr. 21. 21:01
11/16 anonim válasza:
Igazán nem többet, mit egy átlagos valaki
12/16 anonim válasza:
Nagyapám 80 éves volt és egész életében szűrő nélküli Kossuthot szívott. Anyukám (az ő lánya) szintén dohányzott, 50 évesen COPD-t diagnosztizáltak nála és 10 évvel később meghalt tüdőelégtelenségben.
13/16 homo ludensz válasza:
Én is dohányzom kb.17 éves korom óta s az idén leszek 72 ha megérem. Nem vagyok büszke e függőségemre de nem is érzek miatta bűntudatot. Félévente elkocogok a tüdőgondozóba,ott belefújok a gépbe meg meghallgat a dokinő és megállapodunk hogy még elélek egy darabig. Más ember bosszantására sosem dohányoztam és most sem teszem de sokan belém kötnek miatta olyanok aki naponta megisszák a borukat vagy sörüket de nem cigiznek. Mondjuk én semmi alkoholos italt nem iszok csak ha megkívánom félrevonulok és rágyújtok. Nincs mit vesztenem mert bár nem tudom mennyi van még hátra de az a bő 70 év az enyém amit már biztos hogy megéltem és ki meri kijelenteni hogy ő biztosan meg fog élni x évet ha egy szálat sem szív el?
14/16 anonim válasza:
Én 19 éve dohányzom lassan,napi két doboz hosszu piros marlboroval és még köhögni sem köhögök.
Van aki 3 évután rákos lesz van aki meg 90 évig is elél massziv dohányos ként.
15/16 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló Gratulálok kevés idős ember tanulja meg kezelni a gépet :D
2015. ápr. 22. 14:13
16/16 homo ludensz válasza:
Az utolsó előtti vagyok és köszönöm a gratulációt de nálam az internet mondhatni kitekintés a világra mivel keveset mozdulok ki ha nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!