Mikor és hol szivaroztál először?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 23:09
1/10 anonim válasza:
17 évesen, egy szülinapon...de nem élveztem túlságosan...azóta sem próbálkoztam újra
22L
2/10 A kérdező kommentje:
nem volt jó íze?
2010. febr. 19. 23:27
3/10 anonim válasza:
Suli gyakorlati helyén a főnök fia megkínált az irodájában a társammal!
4/10 anonim válasza:
15 évesen... egyik legjobb hawerommal, jatszon.
7/10 anonim válasza:
13 évesen Horvátországi táborban
8/10 anonim válasza:
40 éves leszek az idén nyáron, tavaly a Vadása-tónál próbáltam ki, méghozzá a kedvesemmel beszélgettünk, hogy ő sem csinálta még ezt és én sem...s épp rossz passzban voltunk, mikor elmentünk oda kirándulni, és meglepett vele. Jó érzés volt, hogy eszébe jutott, pedig már hosszú idő is eltelt azóta, de csak egyszer próbáltuk, nincs rá szükségünk.
9/10 anonim válasza:
múlt hónapban, 17 évesen próbáltam ki egy 8ezer forintos Monte Cristo szivarral. azóta többször, több fajtát próbáltunk, Cohiba a legjobb, de legdrágább is. holnap lesz a következő szivaros este :)
10/10 anonim válasza:
1 hónapja. Egy szlovén cserediák program ideje alatt. Al Capone sweet szivarka.
Szivart pedig itthon, Magyarországban, egy pubban, múlt héten. Piros Moods volt, de azt is még Szlovéniában vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!