Mennyibe kerül egy doboz cigi?
Figyelt kérdés
olcsóbb fajta,és a nevét is jó lenne tudni.2008. aug. 27. 14:06
11/28 anonim válasza:
ha már el akarsz kezdeni bagózni, akkor szürkével kezd, az a leggyengébb. attól tuti rászoksz (én is azzal kezdtem :D)
12/28 anonim válasza:
Bond és Viceroy 445 valahol még 425
13/28 anonim válasza:
Én Viceroyt szívok, az 444. Vagyis 445 a kerekítés szabályai szerint :D
14/28 anonim válasza:
én kék multifiltert szivok az most 540.-, de van még Bond ami 445.- de szerintem leginkább a töltött cigi éri meg! azzal egy csomagbol ami kb 500forint körül van és két doboz cigit kihozol belőle!
15/28 anonim válasza:
A legolcsóbban úgy hogy jó cigit szívj, venned kell úgynevezett koporsós cigarettatekerőt, lehet venni light cigarettapapírt /hüvelyt/ és cigarettadohányt. Pl Primus. Szerintem ugyanolyan jó mint sok más készen vásárolt cigi, és kb 300ft körül kijössz 1 dobozra.
16/28 anonim válasza:
priluki a ferencvárosinál v a volt fáynál boztos van valami olccsóé!
18/28 anonim válasza:
Viceroy, Bond - 500ft -.-" Miéééért??? :'(
19/28 anonim válasza:
több millio ftba amit egy életen át csengetsz
20/28 anonim válasza:
1 évvel később:
Már 600 a Pall Mall...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!