Mennyibe kerül egy doboz cigi?
Figyelt kérdés
olcsóbb fajta,és a nevét is jó lenne tudni.2008. aug. 27. 14:06
1/28 anonim válasza:
amíg magyarországon éltem, akkor a viceroy meg a bond volt nagyon olcsó, kevesebb mint 400(de szerintem még midnig ezek a legolcsóbbak a jók közül, és ennél olcsóbbat nem tudok). egyébként ha olcsó cigi kell akkor menj el a lidl-be ott vannak ilyen noname cigik 200ft-ért, de leírhatatlanul szarok. egyébként pedig olyan 400-600ft körül van a cigi. meg persze vannak az elitek, de a kérdésedből gondolva az téged nem érdekel
2/28 anonim válasza:
A Lidl-s cigi is most már 400ft!Tudtommal a legolcsóbb 425ft a Bond!És szerintem jó az árához képest!Mi ezt szivjuk már 3 éve!
Van van még Mustang meg a társai de azok olyanok is szerintem!
3/28 anonim válasza:
pall mall 510ft közepes ár, nem olcsó, de jó.
4/28 anonim válasza:
a lidl-s cigi már 400ft?????? de hát az annyira nagyon szar!!!!
5/28 anonim válasza:
Egyébként pont most volt emelés (szép csöndben). A Viceroy 444 Ft. Gondolom a társai (Bond, Golden Gate stb) is ennyibe kerül.
6/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2008. aug. 27. 18:54
7/28 anonim válasza:
A cigire jobb nem rászokni, mert utána elég nehéz leállni vele. Végül jó kis tüdő vagy gégerákod lehet.
8/28 anonim válasza:
Mennyibe kerül egy doboz cigi?
Kedves kérdező:
-az életedbe
-több betegségbe, rákba
-sok pénzbe
-hogy állandóan görény büdös leszel
-hogy gyakorlatilag függő leszel - mint a narkósok; a cigi is narkó. :S
Szóval akármit is szívsz a végén sokba fog kerülni, hagyd inkább abba, szerintem.
10/28 anonim válasza:
nálunk még 510 :P a pall mall-es válaszolo voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!