Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy lehetne így cigizni?

Hogy lehetne így cigizni?

Figyelt kérdés

14éves vagyok. jövőre megyek 9.be, de úgy szeretnék menni, hogy már le bírjam tüdőzni a cigit, mert ha szívom, nem tudom letüdőzni, mert nagyon erős.

hogy szívjam úgy, hogy ne legyen ojan erős?

vagy, hogy szokjam meg az erősségét.

2010. febr. 18. 00:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azért örülök, hogy nincs annyira elfajulva a világ, hogy egy 14 évesnek tanácsolgatnak, hogy hogy tüdőzze le a cigit... Szóval nem tudom miért ők lennének "szánalmasok", "röhejesek", és "gyerekesek". Szerintem te vagy az, amiért felraksz egy kamu kérdést, amire tudod hogy mit fognak válaszolni, csakazért hogy kiurgaszd őket a bokorból.
2010. febr. 18. 06:09
 12/27 anonim ***** válasza:
amúőgy sztem itt nemis azon volt a lényeg h kiugrassza őket a bokorból,. hanem azon h mindenki meglássa h mennyire hányadék az emberi faj. a "lány" feltett egy kérdést, erre ilyen válaszok jöttek, h "te gyökér", "te ki bu_zi"...azért sztem nézzetek magatokba. az addig oké h lebeszélni őt arról h ne cigizzen....na de így? és ilyeneket írni róla? sztem mocsadékok vagytok. ez jó példa volt....
2010. febr. 18. 07:43
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem szívjál 2x annyit, mint eddig. Szép dolog a gégerák.
2010. febr. 18. 10:06
 14/27 anonim ***** válasza:

Vegyél gyengébb cigit:D

am most milyen szívsz?:P

2010. febr. 18. 11:12
 15/27 anonim ***** válasza:
nem értem...most akkor hány évesvagy?
2010. febr. 18. 12:57
 16/27 anonim ***** válasza:

14éves és 5éve cigizik

érted?

2010. febr. 18. 14:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Gratula én 15 leszek a jövő héten , eddig egyszer nem ért számhoz cigi és ez után se fog.Nem érzem magam kisebbnek a többi gyökérnél csak mert nem cigizek.Szóval szerintem vegyél jó erős Marbit aztán egyszerre fél dobozt a szájba , nagy lánggal gyújtsd meg mintha disznót perzselnél aztán szívj egy jó nagyot és várd a hatást :D
2010. febr. 18. 15:54
 18/27 anonim ***** válasza:

de csicskák vagytok....:D

Ő kérdezett és nekünk válaszolni kell az alábbi módon:

Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

# Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

# Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

# Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!

# Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

# A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

# Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

na am gyengébb cigi és gyakorlás

2010. febr. 18. 18:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Sok p*raszt antidohányos minek ír ide?Amúgy meg ha nem akarsz gyengébb cigit akkor simán gyakorold és kis idő múlva menni fog :)
2010. febr. 18. 18:52
 20/27 anonim ***** válasza:
Én erősebbel is rá bírtam szokni, sajnos.:( Beleszívsz, majd tüdőzöd. Egy idő után már nem fogsz köhögni, mert lemarja a füst a tüdő védelmi mechanizmusát képező finom csillócskákat, így sokkal érzéketlenebb lesz a légút a bejutó szennyeződésekkel szemben, ezért nincs köhögési inger. Kár rászokni, mert azt rebesgetik, hogy nemsokára 1000 Ft lesz egy doboz, ami azért elég borsos ár, egy pizzát lehet ennyiből venni.
2010. febr. 18. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!