Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy lehetne így cigizni?

Hogy lehetne így cigizni?

Figyelt kérdés

14éves vagyok. jövőre megyek 9.be, de úgy szeretnék menni, hogy már le bírjam tüdőzni a cigit, mert ha szívom, nem tudom letüdőzni, mert nagyon erős.

hogy szívjam úgy, hogy ne legyen ojan erős?

vagy, hogy szokjam meg az erősségét.

2010. febr. 18. 00:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
60%
vegyél gyengébb cigit
2010. febr. 18. 00:25
 2/27 anonim ***** válasza:
65%

Előtte rúgjál be és akkor nem fogod erősnek érezni!

te kis gyökér

2010. febr. 18. 00:25
 3/27 anonim ***** válasza:
83%
14 évesen sehogy! Ha nem is vagy függő minek szívod? Attól nem leszel menőbb,hogy le tudod tüdőzni. Hagyd abba!!!
2010. febr. 18. 00:26
 4/27 anonim ***** válasza:
69%

Miért gondolod azt, hogy neked 14 éves korodban MUSZÁJ cigizned?! 8-o

Egyáltalán nem is szabadna cigarettáznod, ha eszed van, akkor nem is szoksz rá! (Most még tudnál erről dönteni, mert jelenleg nem élvezed a cigizést, még nem tüdőzöd le, vagyis még nem szoktál rá.)

Sokkal fontosabb lenne, ha 9-be okosan, normálisan, jó bizonyítvánnyal mennél, nem a cigiző-tudásoddal!!!

(Ezért legfeljebb jónéhány intőt fogsz beszedni, akár ki is csaphatnak a suliból, mert középiskolában még jobban ellenőrzik a cigizőket, mint az általánosban.)

Amúgy meg : 14 éves létedre miért nem alszol 00:20-kor, amikor holnap suli van???

2010. febr. 18. 00:29
 5/27 anonim ***** válasza:
78%
szívd a s*ggeden te kis gyökér!
2010. febr. 18. 00:43
 6/27 anonim ***** válasza:
64%
Te vagy a szüleitől f0só, de kocsmában cigit vevő kis buz! is? Mindegy is amúgy. Hülye kis gyökér vagy, megérdemelnéd anyádéktól egy alapos verést.
2010. febr. 18. 00:54
 7/27 anonim ***** válasza:
72%
Olyan nincs, hogy "ojan", ugyanis azt ly-nal írják. Ha annyira felnőttnek akarsz látszani, inkább a könyveket bújd, hogy okosodj, és ne a pöfékelésen töprengj.
2010. febr. 18. 00:58
 8/27 A kérdező kommentje:

Egyszerűen szánalmasok, röhejesek, és gyerekesek vagytok.

6 teljesen haszontalan válasz, kevesebb mint egy óra alatt. Azt észrevettétek amúgy, hogy senki nem kérdezte, hogy káros-e a cigi, vagy, hogy 14évesen jó dolog-e cigizni?

Ha ennyire elítélitek a dohányzást, mi a francért léptek be egyáltalán ebbe a témakőrbe?

Nevetséges banda.

Jah, amúgy a kérdést csak provokációnak szántam. 5éve dohányzok.

2010. febr. 18. 01:07
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
mekkora gyökér vagy mit kell másokat hergelni ez az örömöd hogy más lecsesz gratulálok.
2010. febr. 18. 01:37
 10/27 anonim ***** válasza:
92%
első vagyok. sztem az én válaszom normális volt:D
2010. febr. 18. 02:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!