A passzív dohányzás mennyire károsítja az egézséget?
Figyelt kérdés
bocs a hülye kérdésért és lécci értelmes válaszokat
2010. febr. 17. 18:10
1/9 anonim válasza:
Legalább annyira, mint az aktív. Nagyon.
2010. febr. 17. 18:17
2/9 anonim válasza:
Ezt úgy hallottam, hogy aki szívja, annak nem árt annyira, mint aki nem. De erről nem te tehetsz, ha passzív dohányos vagy, hanem a környezeted. A boltban, ahol veszem a cigit, ott az árus mesélte, hogy a keresztapja 50évig kocsmában dolgozott kb, egy szál cigit se szívott el soha, és tüdőrákban halt meg, megette a rák szó szerint, összement. Lehet hogy hülyeséget mondott, de arra akartam célozni, hogy igen is, nagyon káros.
A választól függően, én is cigizek, sajnos.
2010. febr. 17. 18:21
3/9 anonim válasza:
tényleg károsabb arra aki passzív, mint aki aktívan ott szívja előtted...
2010. febr. 17. 18:31
4/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy károsabb lenne mint az aktív dohányzás.
Van is egy táblázat a tüdőrák lehetséges okozóiról és a passzív dohányzás az aktív alatt van(nem sokkal talán két helyezéssel).
Állítólag kátrányból kap többet a passzív dohányos.
2010. febr. 17. 20:08
6/9 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.
Az aktív dohányos miközben szívja azt a szart közben levegőt is vesz szóval valami így is vissza jut...
Szóval az aktív a károsabb meg ő is fizet érte.
2010. febr. 17. 20:12
7/9 anonim válasza:
ez van, szerinted amit a városban szívsz levegőt nem káros okoska? rosszabb mint bármi más, akkor nyugodtan lehet csesztetni az autósokat is, meg mindenkit aki bármi mérgezőt nyom a levegőbe, többek közt tuti hogy te is ugyanúgy égeted a benzint, azt itt huhogsz a cigire :D
2010. febr. 19. 14:42
8/9 anonim válasza:
Az aktív dohányos mikor szívja a füst keresztül megy a szűrőn, ez valamennyire csökkenti a káros hatást. A passzív dohányosnak viszont nincs szűrője, csak úgy beszívja a füstöt. Szóval elég káros a passzív dohányzás is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!