Szerintetek ha valaki fuvet sziv mellettem az ramis hathat? Hiaba nem szivok bele. Ez a kerdes az alkohollal is, az kiparologhat es hathat ram?
Annyi alkohol az életben nem fog elpárologni egy normál méretű szobában, hogy az különösebb hatást fejtene ki rád. Más dolog a szeszlepárlás, ott azért történhetnek dolgok.
A másikhoz nem tudok érdemben sokat hozzátenni érdemben, talán a passzív dohányzáshoz hasonló eredményei lehetnek.
Hát ha nagyon töményen tolják azt melletted akár többen is, zárt helységben, akkor simán!
Szabad ég alatt, ha csak egy valaki szív melletted, akkor szerintem ennek igen kicsi az esélye.
Az alkohollal nincs semmi hasonló.
egyszer a kocsiban szívtunk, tél volt és ott volt egy hungarista haver is, aki utált minket mikor szívunk, de elviselte, mert ha kiszállítjuk, akkor meg fázik... kocsiban vágni lehetett a füstöt, a hungarista haver pedig aznap kapott rá a zöldre...
(olvasgató rendőrbácsiknak üzenem, ez kb 15 éve történt, szóval már minimum elévült és igen, én vezettem:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!