Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek ha valaki fuvet...

Szerintetek ha valaki fuvet sziv mellettem az ramis hathat? Hiaba nem szivok bele. Ez a kerdes az alkohollal is, az kiparologhat es hathat ram?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Annyi alkohol az életben nem fog elpárologni egy normál méretű szobában, hogy az különösebb hatást fejtene ki rád. Más dolog a szeszlepárlás, ott azért történhetnek dolgok.

A másikhoz nem tudok érdemben sokat hozzátenni érdemben, talán a passzív dohányzáshoz hasonló eredményei lehetnek.

2015. márc. 6. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdemből kaptál egy extrát, de oszd be rendesen :D
2015. márc. 6. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A beszívott füstben levő anyagok is hatnak, éppúgy, mint a dohány füstje. Az alkohol csak nagy koncentrációban, de olyan nem fordul elő még egy lebujban sem, csak ipari munkahelyen, ahol zárt térben dolgoznak alkohollal.
2015. márc. 6. 21:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Szoval akl betudok allni ha fuveznek mellettem a buszban?
2015. márc. 6. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon töményen tolják azt melletted akár többen is, zárt helységben, akkor simán!

Szabad ég alatt, ha csak egy valaki szív melletted, akkor szerintem ennek igen kicsi az esélye.

Az alkohollal nincs semmi hasonló.

2015. márc. 6. 22:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Merrefelé vannak ilyen hotbox járatok? Azt hiszem éves bérletet veszek rá. :D
2015. márc. 7. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

egyszer a kocsiban szívtunk, tél volt és ott volt egy hungarista haver is, aki utált minket mikor szívunk, de elviselte, mert ha kiszállítjuk, akkor meg fázik... kocsiban vágni lehetett a füstöt, a hungarista haver pedig aznap kapott rá a zöldre...

(olvasgató rendőrbácsiknak üzenem, ez kb 15 éve történt, szóval már minimum elévült és igen, én vezettem:D)

2015. márc. 7. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
jajj azt kifelejtettem pedig az a lényeg, hogy a srác ugye nem szívott, de passzívan annyit kapott, hogy a következő 2 órában azt ecsetelte nekünk, hogy milyen érdekes, hogy vajon miért pont 5 ujjunk van, és milyen tök állat lenne, ha 4 lábunk lenne, úgy nem dőlnénk el....
2015. márc. 7. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Százhúsz,kész én kiégtem xdd
2015. márc. 18. 22:35
 10/10 Brian0 ***** válasza:
Mi (nem nagyarországon) egy szobában szívtunk kb 8-an, ls volt egy srác aki nem, de ugyanúgy szabadult fel neki is a dopamin. Jól érezte magát és be is tépett rendesen.
2015. márc. 19. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!