Jacsó csaba kérdése:
Ügye bár a vizipipát dohány nélkül is lehet szívni :D És ez káros? :D Mármint persze hogy káros de miben külömbözik mint ha dohánnyal csinálánm?
Figyelt kérdés
Nem cigizek (NEM IS FOGOK)
De a vp az tuti :D
és ez aggaszt
2015. márc. 4. 19:44
1/3 anonim válasza:
Dohány nélkül hogy a megmeredt retkes p_csába lehetne szívni?
2/3 anonim válasza:
Csabi szerintem az ásványi kövekre,és a vízipipa pasztára gondolt.Szerintem még is káros egy kicsit,vagy igazából nem tudom,nem találtam még normális cikket erről.Egyébként a köveknél nem füst,hanem gőz van,és azt szívod.Én most vettem pipát,de olyan szarul lettem a dohányoktól(pedig haveromnál csomót pipáztam már)hogy el se akartam hinni.A köveknél meg semmi bajom nem lett,meg nekem valahogy jobban bejött,jobban érzem az ízét,újra lehet hasznosítani,és egyszerűbb elmosni a kerámiát.
3/3 anonim válasza:
Kővel vp-zni egy kategória a herélt sörrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!