A cigarettahüvely (dohány nélkül megtöltve) mennyire káros?
Figyelt kérdés
ha pl.a rendes cigarettahüvelyt nem dohánnyal töltöd meg ,hanem pl.vattával(ugye a kamu cigit kell megtölteni vattával) és úgy szívod el ,akkor az igazi cigarettahüvely mennyire káros?2015. febr. 7. 20:53
1/5 anonim válasza:
Az egész káros egy az egyben. Elve a cigipapír, meg a vatta....
2/5 anonim válasza:
Esküszöm, hogy szerintem a hüvely néha károsabb a dohánynál, no meg a vatta... Jézusom. Kicsit kátrányos tüdőt okoz...
3/5 anonim válasza:
én aki töltöm a cigit, el nem tudnám képzelni vattával. többszörösen káros lehet, a vatta egy szintetikus cucc, a kátrány a legkisebb gondod lesz a sok vegyi anyag mellett.
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok. Jó, ok. Tájékozatlanul írtam, de a vatta akkor is meredeken hangzott. Józan paraszti ésszel felmérve is borzasztóan hangzott.
5/5 anonim válasza:
Ne csinálj hülyeséget!
Megmérgezed magad! Én nem tudom, ti fiatalok, miért kísérletezgettek magatokon? Vattát szívni?!!!
Nincs ilyen, hogy "kamu cigi". Valami hülyegyerek feltett a netre egy videót, tudom, de akkor is veszélyes, nem tudhatod, milyen mérgező gázok szabadulnak fel bizonyos anyagok, pl. vatta, égésekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!