Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Drog fuggo lennek?

Drog fuggo lennek?

Figyelt kérdés

Eletem elso cigi slukkjat meg anno a volt baratomtol kaptam fel eve es raadasul fuves volt. Nem volt rossz de nem terveztem raszokni. Aztan paran belem beszeltek h ettol leszek meno, es a tarsasag miatt szivtam de mar nem drogosat. Novemberben szakitottunk mar egynap egy doboz elment. De mar nem azert hanem mert le kellett valahogy vezesse

a feszultseget.. Mar nagyon tarsasag sincs dr ha ket napig nem gyujtok ra a falat kaparom es mast nem lopok tesomtol vagy apatol egy szalat. 3napig nem volt cigim, kb idegbeteg voltam. Tegnap vettem ket szalat szivtam csak akkor el de teljes mertekben megnyugodtam, mert tudtam hogy van es barmikor ragyujthatok

2015. márc. 2. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem ertelek. Most akkor fuves cigit szivsz vagy simat?!
2015. márc. 2. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Drog függő a rendes cigitől? Vagy a családodtól füves cigit lopsz? Mi van?! Hány éves vagy, kicsilány?
2015. márc. 2. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
"Aztan paran belem beszeltek h ettol leszek meno" Hát remélem tanultál belőle...
 4/10 anonim válasza:
49%
Te Nikotin függő vagy és nem drog függő. A füves cigire sem lehet , rá szokni ha annyira akaród tudni. Talán előbb utána kellet , volna nézni mielőtt szívsz. Másrészt attól nem leszel , menőbb ha szívsz még kis nokedlik lehetek. Abban is kételkedem hogy az füves , cigi volt inkább káfis/herbál. És az nem fű attól biztos nem leszel menőbb. És az hogy annyira meg alázod magad hogy lopsz , az pedig nem szép dolog.
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
A fuves cigi soha nem drogos cigi:") a sima cigitol soha nem fogsz drogfuggo lenni, max a cigire szoksz ra xd
2015. márc. 2. 19:10
 6/10 anonim válasza:
Rászoktál a cigire, ennyi történt. Ez nem drof, csak nem egészséges.
2015. márc. 2. 19:11
 7/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Eredetileg drognak szamit,csak sokan csinaljak,es nem okoz olyan mellekhatasokat mint a fu",es mas party drogok.Ha le akarsz szokni bird Ki egy heti,de a 3.heten Jon majd egy Eros hullam,amikor ugy fogod erezni,hogy ra kell gyujtanod,es ha ezt is kibirtad,akkor Mar nem lesz gond.
2015. márc. 2. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
szegénykém nagyon buta lehetsz.
2015. márc. 2. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Én lányom ilyet csinálna és megtudtám, szétcsapnám az egész társaságot, aztán ő kapna egy hatalmas pofont.

Gondolom neked is idióta szüleid vannak, akik csak szépen néztékm ahogy cigizel, és hozzászoktak már, hogy ilyen igénytelen vagy, bűzölgő pofával és ruhákkal.

2015. márc. 2. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te most be vagy szívva.
2015. márc. 4. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!