Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vannak 70 folotti dohanyosok,...

Vannak 70 folotti dohanyosok, akik napi egy dobozt szivnak?

Figyelt kérdés
Kb mennyi ideig elhetnek napi egy doboz cigivel?
2015. febr. 27. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Akár 100 évig is. Sok időst ismertem, akik dohányoztak és mégis megéltek nagyon magas kort.
2015. febr. 27. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
a mamámék ha elromlott valami (bojler, radiátor, tévé, stb) kihivtak egy szerelőt, (amíg le nem kellett amputálni a lábát addig mindig őt hívták) aki ilyen 60-70 éve körül volt és csak annyit láttam a munkájából hogy 5-10 percenként elszívott egy szálat
2015. febr. 27. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
98 éves korában halt meg egyik rokonom, napi úgy másfél doboz ment el. Valszeg jó génjei voltak. Sajnos leesett a lépcsőről és összetörte magát, ebbe halt meg később a korházban.
2015. febr. 27. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Dédnagyapám 92 évesen halt, elég erős dohányos volt, mielőbb meghalt még kért egy cigit és egy kupica rumot.
2015. febr. 27. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyapám 74 éves, tizenéves korának elején (12-13 éves korában) kezdett el cigizni, teljesen egészséges a korához képest, 3 éve stroke-ot kapott, de nagyjából felépült.Tudni kell róla, hogy nem a dohányzás volt az egyetlen egészségtelen dolog az életében, elég hirtelen haragú, ideges típus, régóta túlsúlyos, nehéz fizikai munkát végzett, stb.

Ő jól bírja, ellenben a testvére 66 évesen meghalt valami tüdőbetegségben, de nem rákban.

Ja, egyébként napi 1 doboz elment nála is nagyon sokáig, most már csak feleannyit szív.

2015. febr. 28. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Megint az 5-ös vagyok :D

Dédnagyapám pedig pipázott elég sokat, ő ha jól tudom 102 évig élt, végkimerülésben halt meg.

2015. febr. 28. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!