Cigizés némi szünettel is káros?
Ennek semmi ertelme, a cigiben levo karos anyagok nem urulnek ki olyan gyorsan, raadasul igy is folyamatosan mergezed magad, hiaba tartasz szunetet, attol nem lesz egezsegesebb.
Ha viszont tudod hogy karos akkor azt nem ertem miert szivod, raadasul ha le tudod tenni 1 honapra akkor le tudod tenni vegleg.
én havonta kb 1 dobozzal szívok, hetente párszor hétköznap reggel 1 szál (egyszerűen kell, hogy magamhoz térjek, csakúgy, mint a kávé), meg buliban, kocsmában 3-4 szál. van h hónapig nem szívok.
a barátnőm, barátaim szerint rá vagyok szokva. én nemtom.
viszont azt tudom h káros. érzem is. ha már 4 szálat elszívok, másnap érzem. vagy ha reggel elszívok egyet, az edzés nehezebben megy sokkal. úgyh a te "adagod" mindenképp káros! próbáld csökkenteni a mennyiséget, és hétköznap ne nagyon cigizz. az a lényeg, h stressz helyzetben ne cigizz, mert az vezet függőséghez. akkor cigizz ha jól érzed magad. mivel az átlag magyar embernek az élete 95%-a stressz és szívás, az 5% öröm, így garantáltan, sokáig élsz majd.
Káros! Inkább csináld úgy, hogy csak 2 havonta szívsz csak 1 szállal, mint hogy naponta 2-6-tal!
1. nagyon drága
2. Ha ilyen sűrűn szívod tuti rá fogsz szokni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!