Herbáltól lehetséges látásromlás?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy emiatt látok zavarosabban, mint korábban?2015. febr. 25. 15:27
11/13 A kérdező kommentje:
Az eltelt idő alatt szinte teljesen helyrejöttem. A tünetek drasztikusan csökkentek. Naponta szedek A C E és Multivitaminokat.
Már mondhatni szinte semmi bajom sincs.
Legnagyobb ellenségemnek sem kívánom ennek a mellékhatásait. Óvakodjatok tőle, sosem gondoltam róla, hogy ez ilyen veszélyes tud lenni.
2015. márc. 11. 17:32
12/13 A kérdező kommentje:
Valamint köszönöm szépen a válaszokat, szerintem innentől jó úton vagyok, hogy orvosi segítség nélkül kiheverjem ezt, már csak a barátaim, ismerőseimet kell megóvnom a szer további használatától.
Egyszerűen nem hiszik el, hogy én ettől lettem rosszul. Azt gondolják bemesélem magamnak. Rajtuk egyetlen tünet sem jelentkezik.
2015. márc. 11. 17:34
13/13 anonim válasza:
én 2 évig toltam éjjel-nappal, napi 20 cigit simán. mindnen perc arról szólt, ha épp nem szívtam izzadt a tenyerem, mindenem, leszartam mindent, ha már csak 1g-m volt azon kattogtam, mikor tudok menni a következőért. egyszer úgy elájultam, nem hallottam hangokat, a világ elsötétült, bumm. magamhoz térve fel volt borítva minden, nagyon nehéz volt egyáltalán "életben maradnom", négykézláb másztam a csaphoz arcot mosni, de megmaradtam. nagyon durva volt. azóta soha. de egy sebhely örökre emlékeztetni fog rá. szar volt, tudtam is de ez kellett, hogy hátat fordítsak neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!