Foghuzas utani dohanyzas?
Figyelt kérdés
ma 20-a van, es 18-an delutan huztak egy fogamat..igen tudom karos a dohanyzas, koszonom ezt en is tudom. a kerdesem annyi hogy mikor lehet dohanyozni? a fogorvos azt mondta hogy 2 napig lehetoleg ne, de en ugy vagyok vele hogy fontosabb a fogam/inyem egeszsege, mint a dohanyzas!
ti mit javasoltok?
2015. febr. 20. 14:30
1/7 anonim válasza:
Ha a doki 2 napot mondott, akkor az már lejárt, de ha eddig kibírtad és még kibírsz pár napot, akkor már le is szokhatnál. :-)))
2/7 anonim válasza:
Én foghúzás után, számban a tamponnal, kimenet már gyújtottam is rá, tök ideg voltam. Fél arcom zsibbadt, alig bírtam szívni, de szükségem volt rá. Aznap úgyis csak a víz és a cigi volt a kajám.
3/7 anonim válasza:
ezt most nem értem... azt mondod, fontosabb az egészséged, mint a dohányzás, mégis dohányzol annak ellenére, hogy tudod, hogy veszélyben van miatta az egészséged? hol itt a logika?
4/7 A kérdező kommentje:
a logika ott van, hogy en arra ertettem hogy tudok meg par napot varni annak erdekeben hogy biztosan semmi baja ne legyen az inyemnek!
2015. febr. 21. 17:20
5/7 anonim válasza:
Én foghúzás után egyből rágyújtottam, még benne volt a tmapon a számban, a fejem zsibbadt.
De kellett:D
Nem lett amúgy semmi bajom tőle.
6/7 anonim válasza:
de nincs ilyen, hogy biztosan semmi baja nem lesz az ínyednek, hiszen dohányzol, ezzel folyamatosan vállalod a szájrák kockázati tényezőjét...
7/7 anonim válasza:
Én foghúzás után egyből rágyujtottam semmi bajom nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!