Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egyesek miért ezekkel akarnak...

Egyesek miért ezekkel akarnak menőnek tűnni?

Figyelt kérdés

Az osztálytársam is csak 12 éves és ő azzal menő, hogy "jaj tegnap ezzel meg ezzel cigiztem a suli mögött" utána meg "fú basszus anyám előtt majdnem lebuktam"- ez az osztálytársam egy lány. Meg szinte mindenki már ezzel akar menő lenni...a nagyobb fiúk is csak izélnek h "én napi 2 doboz cigit szívok el, minden hétvégén buliba járok, ennyi csajom volt már, minden buliba jól be baszok stb", és nem veszik észre, hogy más fiúk meg otthon vannak, normális dolgokat csinálnak, nem cigizni nem isznak és sokkal hamarabb találnak maguknak barátnőt, ráadásul egészségesek is. Meg miért baj az ha valaki nem a 20 ezer forintos ruhába jár, hanem 2000-3000? Nem tudom miért baj ha valaki kínai ruhába jár és nem valami márkásba...ezt sose fogom megérteni...

Ja, még valami, azok a lányok akik 14 évesen terhesek miért hiszik azt, hogy ez is menő?

Tudom, most lehet, hogy oltogatni fogtok, hogy mit tudok én erről 13 évesen, de bocs, nekem ez a véleményem...és nem is fogom megváltoztatni.

13/L

2010. febr. 12. 12:26
1 2
 11/15 Doruss ***** válasza:

Végre egy éertelmes vélemény!

Én ugyanezt gondolom erről, nekem majdnem az összes osztálytársam ezt csinálja, ki is közösítetek amiatt, hogy nem voltam hajlandó csatlakozni hozzájuk... Am 14 vagyok és lány és jó h végre egy olyan embert látok, aki nem megy bele az ilyenekbe csak azért, hogy menő legyen...

Most még "menők", de majd megláthatod, mi lesz velük húsz év mólva!

2010. ápr. 18. 13:28
 12/15 anonim válasza:

Igaza van az egyik válaszolónak.

Ha cigiznek, hagy cigizzenek, de ettől még nemlesznek menők.De lehet, hogy ha olyan családi körülmények között élnél, mint pl az egyik barátom 14 éves , hogy anyja apja otthagyta és a mamája neveli.Hát ebben az esetben lehet, hogy énis a piával meg a cigivel engesztelném magam.

De értelmes kiscsaj vagy.

Csak így tovább! ;)

2010. ápr. 25. 16:42
 13/15 anonim válasza:
szerintem,nem baj ha 2000-3000 ft ös cuccok ba jár valaki,de bebaszni,azt néha kell...:Dmeg hogy otthon ül szerintem az stréber...otthon ülni?hát nehogy már nem az V. században vagyunk...és amugy téged ez miért zavar?mi közöd van hozzá hogy a másik mit csinál???:O
2010. jún. 19. 18:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Nézz szét...milyen dolog az h valaki 15 évesen terhes?:S sztem az a gáz...meg h 13 évesen "fú hétvégén h be voltam ba$zva" meg ilyenek. -.-"
2010. jún. 19. 18:21
 15/15 anonim válasza:

Attól még semi közöd nincs hozz

á

2010. júl. 20. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!