Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az imént szívtam el az utolsó...

Az imént szívtam el az utolsó cigimet. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy ideje sportolni, kell a tudőm. Nem érdekelnek a "Nem kellett volna rászokni -.-" kommentek, köszönöm. 1 évet cigiztem, nyugtatóként használtam, napi 6-7 szál ment el (töltöttem). Mit csináljak a "vágy" ellen ? Hogyan tovább ?

17/F

2015. febr. 18. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Elmúlik.Nincs más tanács.
2015. febr. 18. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Én biztosra veszem, hogy vissza fogsz szokni. A sportolásnál jóval nagyobb célok által vezérelt emberek is visszaszoktak már. Én 2 év után "próbáltam meg" összedobtam magamban anyagi okot, politikai okot, egészségügyi okot, egyszóval mindent, 1 hónap után rájöttem, hogy sokkal jobban a cigi éri meg. Cigi nélkül sokkal hosszabbnak tűnnek a régen pikk-pakk eltelő percek, órák, én például sokkal többet költöttem kajára és jóval többet, többször ettem egy nap. Nem hiányzott ugyan fizikailag a cigi, de mikor filmeztem a gépen, játszottam vagy akár csak valamilyen okból az utcán sétáltam, folyton előjött, hogy kéne egy szál, mert úgy a fless. Én napi szűk egy doboznyi töltött cigit szívok már több mint egy éve és az a magánvéleményem, hogy ilyen "ez volt az utolsó cigim/holnaptól vége/márpedig nem szívok többet" leszokások csak pillanatnyi hevületből jönnek és nem tartanak sokáig.
2015. febr. 18. 23:09
 3/9 A kérdező kommentje:
:) meglátjuk
2015. febr. 19. 06:24
 4/9 anonim ***** válasza:

HA igaz, hogy napi 6-7 szál és még csak 1 éve, akkor neked még viszonylag! könnyű a helyzeted. Persze azért neked is kell már az akaraterő és az "agykontroll". :)

Tesóm dettó így van / volt. 1,5 év, napi 4-8 szál cigi után, úgy gondolta leteszi. Neki sikerült..

Én 8 éve szívom, volt már 1-2 próbálkozás letenni... De valahogy nekem sem a nikotinrágó, sem a tapasz, sem a biorezonanciás leszoktatás sem jött be. :(

2015. febr. 19. 06:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Keress más pótcselekvést kondi bicaj futás bármi jó lesz.
2015. febr. 19. 07:45
 6/9 anonim ***** válasza:

én azért vettem a leszokás mellé elektromos cigit, hogy ne hárjak úgy mint a 2#-es... azzal mikor az élethelyzet miatt megkívánod, meg lehet teremteni az illúzióját, akár nikotin nélkül is... már 3 éve nem dohányzom, 1-1.5 éve már az elektromos sem kell.. néha mikor eszembe jut, hogy bagóztam, elképzelni nem tudom, hogy miért "kellett"...

13 évig szívtam, az utolsó 5 évben napi 2 dobozzal.

2015. febr. 19. 12:29
 7/9 anonim válasza:
Én ma 2 hete, hogy nem szívom (10 év/1 doboz) és nem volt olyan érzésem, hogy "hűdemostmegbolondulok". Vannak kiívánós percek, de elmúlik. ráadásul ha dohányost látok magam körül az csak megerősít, arról meg nem is beszélve, hogy kib*** büdös!
2015. febr. 19. 19:23
 8/9 A kérdező kommentje:
10 év / 1 doboz ??? Ez mit takar ? XD
2015. febr. 19. 20:05
 9/9 anonim válasza:

Mivel a nikotin a zsírban rakódik le, sporttal gyorsabban távozik a szervezetedből.

Valahol azt olvastam, hogy 2 héten keresztül 4 liter vizet megivott az illető és x év után letudta teljesen tenni a cigit, mert teljesen kimosta a szervezetéből.

Na most nemtudom hogy van-e igazság tartalma, de nem hülyeség, mivel ha méregtelenítesz is sok vizet kell meginnod.

Én csak napi 3-4 szálat szívtam kb egy éven keresztül, aztán néhány hónap alatt letettem. Nem azért volt nehéz mert fizikailag nikotinhiányom volt, hanem azért mert semmilyen indok nem volt amellett, hogy lerakjam.

És persze hogy nem csinálsz meg valamit ha nem akarsz, én is a barátnőm miatt raktam le végül.

18f

2015. febr. 20. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!