Az imént szívtam el az utolsó cigimet. Hogyan tovább?
Elkezdtem egy ideje sportolni, kell a tudőm. Nem érdekelnek a "Nem kellett volna rászokni -.-" kommentek, köszönöm. 1 évet cigiztem, nyugtatóként használtam, napi 6-7 szál ment el (töltöttem). Mit csináljak a "vágy" ellen ? Hogyan tovább ?
17/F
HA igaz, hogy napi 6-7 szál és még csak 1 éve, akkor neked még viszonylag! könnyű a helyzeted. Persze azért neked is kell már az akaraterő és az "agykontroll". :)
Tesóm dettó így van / volt. 1,5 év, napi 4-8 szál cigi után, úgy gondolta leteszi. Neki sikerült..
Én 8 éve szívom, volt már 1-2 próbálkozás letenni... De valahogy nekem sem a nikotinrágó, sem a tapasz, sem a biorezonanciás leszoktatás sem jött be. :(
én azért vettem a leszokás mellé elektromos cigit, hogy ne hárjak úgy mint a 2#-es... azzal mikor az élethelyzet miatt megkívánod, meg lehet teremteni az illúzióját, akár nikotin nélkül is... már 3 éve nem dohányzom, 1-1.5 éve már az elektromos sem kell.. néha mikor eszembe jut, hogy bagóztam, elképzelni nem tudom, hogy miért "kellett"...
13 évig szívtam, az utolsó 5 évben napi 2 dobozzal.
Mivel a nikotin a zsírban rakódik le, sporttal gyorsabban távozik a szervezetedből.
Valahol azt olvastam, hogy 2 héten keresztül 4 liter vizet megivott az illető és x év után letudta teljesen tenni a cigit, mert teljesen kimosta a szervezetéből.
Na most nemtudom hogy van-e igazság tartalma, de nem hülyeség, mivel ha méregtelenítesz is sok vizet kell meginnod.
Én csak napi 3-4 szálat szívtam kb egy éven keresztül, aztán néhány hónap alatt letettem. Nem azért volt nehéz mert fizikailag nikotinhiányom volt, hanem azért mert semmilyen indok nem volt amellett, hogy lerakjam.
És persze hogy nem csinálsz meg valamit ha nem akarsz, én is a barátnőm miatt raktam le végül.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!