Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mért jo a betépés?

Mért jo a betépés?

Figyelt kérdés
Mit érez olyankor az ember?

2015. febr. 10. 22:40
 1/5 anonim válasza:
50%
Ez változhat általában minden elvezetesebb lesz jobban izlik a kaja rohogsz stb,de van aki rosszul lesz tőle pánikrohamot kap stb nagyon változó embertől függ.Meg pl az is hogy mennyit szivtal milyen minőségűt..
2015. febr. 11. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Testileg, ha rendesen betépsz, mintha egy energia haladna át a testeden. Szellemileg a filozofikus gondolatokra nyíltabb lehetsz. De ha egy olyan helyzetben vagy, vagy olyan hangulatban, ami kellemetlen rossz neked, akkor még rosszabb lesz. Az első alkalmaknál kicsit jobban röhögteti az embert.
2015. febr. 11. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyankor érzi a levegőt, a teret, az időt, a dimenziókat.

Érzed, hogy átmegy az agyadon, a hatalmas mennyiségű adat, és csak bámulod, ahogy egyre többet tudsz.

Ez kb. nekünk.

Nektek röhögés, "flesselés", meg ami jön.

Ha te is ahhoz a korosztályhoz, vagyis inkább generációhoz tartozol.

2015. febr. 16. 03:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenért jó.

Kezdhetném sorolni dolgokat, szinte mindenféle témában, mit segít, s mennyit...

De személyes kedvenceim: a test s agya abszolut energia felhasználása, termelése, kinnílik az elméd, jobban átlátod a dolgokat, elkezd gondolkodtattni, koncentrálni segít egyszerre több dolgogra jobban, stb stb.

Agyi szint függő mi mindenekért olyan jó.

Van kinél kevesebb mindenben segít, s nem annyira tudja kontrollálni van kinél( álltalában 160IQ felett) nem csak szimplán megdboja agyi szintet, nem csak fizikális energiáid mozgatja.

2015. febr. 16. 03:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, hát nekem nem volt jó sosem, pedig többször is próbálkoztam. Volt, hogy okádtam tőle, mert túl erős volt, máskor csak mérges lettem tőle. Egy alkalmat tudtam élvezni, amikor olvastam. 3 óra alatt egy 400 oldalas könyvet. Na az jó volt, de valahogy nem annyira, hogy megint szívjak... Az utolsó próba úgy 3 éve volt.
2015. febr. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!