Nem tudom teleszívni a tüdőmet?
Sziasztok.
Nem tudom teleszívni a tüdőmet levegővel.
Olyan érzés, hogy beszívom, de már nem megy több, mintha egy kis része nem telne meg.
Aztán van mikor nagylevegőt veszek és siekrül normálisan.
5 évig úsztam, most vagyok 16 éves, 2 éve intenziven dohányzom.Ritkán volt,hogy napi 25 szál, volt hogy 5-6-7 -ez volt az átlag.Az utóbbi időben, megmagyarázhatatlanul szúrt a mellkasom,bordám...Ekkor úgy döntöttem abbahagyom, 2 hete már "csak" napi 5-6 szálat szívok el maximum.Már nem szúr semmim, nincs megmagyarázhatatlan fájdalmam.Azt hozzá kell tenni, hogy nem eszméleteln fájdalom volt, csak néha szúrt.
2 napja vettem észre, hogy nem jut elég levegő a tüdőmbe, vagy nem tudom, hogy mondjam. Levegőt veszek, és 5-6mp múlva újra kell. Levegővételt akár 2 percig vissza bírom tartani.
Illetve ami még nagyon fontos, hogy soha nem volt baj a tüdőmmel, hogy ne kapnék levegőt, sőt azt se vettem észre, hogy fokozatosan csökkene a kapacitása.
Szerintetek mi lehet ez a 2 napos dolog?
16F
Illetve, amit nem értek, hogy most amikor kezdem "kímélni" a tüdőmet, napi szintenn elkezdtem sportolni, nem dohányzom annyit, hogy lehet ez.
Tüdőgyulladás mennyi idő alatt múlik el? Semmi jelét nem érzem ezen kívül.
Értem. És ezt, hogyan tudnám esetleg felgyorsítani?(Már ha lehet)
Mert semmi lázam nincs, semmi egyéb. Teázzak?
A dohányzás ellen próbálok tenni...
De nem hinném, hogy a cigitől van, mert volt, hogy 28-30 szálakat szívtam napokig, és nem volt ilyen. Most pedig napi 4-5 szál és előjött. De persze próbálom elhagyni, ma még csak 3-mat szívtam, most kűzdök, hogy ne szívjam el a negyediket.Pár napon belül le fogom rakni teljesen,.
Szia! vegre talaltam meg valakit aki ilyen gonddal kuzd!!!!
nalam is pont ez a szitu, es mar lassan 1honapja tart... Eloszor azthittem, h csak valami pszihes bekepzeles, de most ahogy elolvastam a kerdesed, lehet h rosszul gondoltam...
En is mar 4eve dohanyzom (heti 7szal max, ugyanis kimelem magam, mert nekem asztmam is van(ami persze mar 14eve van, es tudom az allapotom, es h nem jo ra a cigi -mielott meg valaki beszolna erte-)
De mondjuk en ugy erzem neha, h ha nem szuszognek, lehet h leallna mint reflex, es megfulladnek xD de persze ez enyhe tulzas... azaz a ketsegbeesesem kinyilvanulasa :P
Ha tudogyulladasra tippeltek, lehet h tenyleg az a gond, ugyanis en, szemely szerint ujevkor szabadteren voltam, es szornyen megfaztam, szoval lehet h ennek a kialakulasa van folyamatban... :/ De mondjuk, kellene melle laz is meg ilyenek nem? marmint tudogyulladas ellege egy nehez "betegseg", nemhiszem h mas tunetek nem jelentkeznenek...(ismetlem, nalam mar 1honapja tart ez a "nehez legzes")
19/L
Szia!
Látom, hogy regi sztori de ugyan ez a gondom :D mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!