Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha Kisebb koromban elszívtam...

Ha Kisebb koromban elszívtam 3 szál cigit, az már jelentősen károsította a tüdőmet?

Figyelt kérdés

13 éves koromba Egyik barátommal egyhuzamban elszívtunk 3 szál cigit(fejenként)

Mert hogy az "milyen menő"

Most eszembe jutott,hogy lehet hogy nagyon károsodhatott a tüdőm tőle, főleg,hogy azelőtt még soha egy szálat sem szívtam.Illetve mikor megyek haza suliból, és szívják mellettem a cigit,akkor az mennyire károsít?

Ilyenkor próbálok többnyire nem venni levegőt, de hát az 2-3 percnél nem megy tovább,és minden 3. ember szív körülöttem.16/F

2013. nov. 27. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3 szál cigi nem igazán. Le a kalappal, hogy azután megálltál. Háát igen a suli.. Mindnhol így van. Akkor lenne okod aggódni ha otthon a szüleid is szívnák az áros lenne rád nézve.. Ez nem az.:)
2013. nov. 27. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
No para...Én 15 évesen kezdtem, 16 évesen már naponta rágyújtottam. Most 20 vagyok, mikor van zsé, röppen a napi doboz. :D Nyugi van, 3 szál nem tesz semmit.
2013. nov. 27. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
3 száltól még semmi bajod se lesz, ugyanolyan a tüdőd mint aki soha nem gyújtott rá. De semmiképp ne cigizz többet.
2013. nov. 27. 20:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ment a pacsi mindkettőre.De arra,hogy az utcán "passzív dohányos vagyok "ki kéne találnom valamit:/ :)
2013. nov. 27. 20:24
 5/13 A kérdező kommentje:
"Mindháromra"(Nem láttam még a válaszod.) Egyébként nem. Nem dohányzok soha többet. Egyébként 3 éve volt már, és ha visszaemlékezek egyáltalán nem volt jó.Köhögtem is rendesen.
2013. nov. 27. 20:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Ettől semmi bajod nem lesz:)
2013. nov. 27. 20:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz bajod 3 száltól:) Viszont én úgy szoktam a passzív dohányzást kivédeni, hogy belelélegzek a sálamba/karomba stb. Lehet feltűnésmentesen csinálni és így nem kell szagolnom:)
2013. nov. 27. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Az utcán való passzív dohányzástól sem lesz bajod.
2013. nov. 27. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Semennyire. Plusz az utcán is tudsz úgy állni/menni, hogy ne rád menjen a füst. Nem hiszem, hogy utcán történő passzív dohányzástól bárkinek is károsodott volna már a tüdeje ebben a mai világban. Gondolom nem közvetlenül az arcodba fújják a füstöt. Ha mégis, akkor kérd meg őket, hogy ne tegyék.
2013. nov. 28. 22:12
 10/13 Tomi90 ***** válasza:
35%
Íme az anticigi propaganda eredménye :( Kis hülyegyerekek azt hiszik belehalnak 3 szál cigibe... vagy abba, hogy az utcán néhány másodpercig beszívják valakinek a füstjét. Gondolkozz már, hogy lenne tőle bajod? Mások 50 évnyi masszív cigizéstől kapnak tüdőrákot.
2013. nov. 29. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!