Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A nikotin jótékony?

A nikotin jótékony?

Figyelt kérdés
Majdnem 3 éve dohányzok, le akarok szokni, viszont azt olvastam, hogy a nikotin ö magában nem káros, sőt gyógyitásra is alkalmazzák, és rövid távon segít az összpontosításban, valamit a cigi növeli az agy vérellátását. Magamon is észrevettem ezt a hatást, amikor nem dohányoztam több mint egy hónapja. Ha szivok könnyebben megjegyzem a tananyagot is az iskolában és felszabadultabb is vagyok dohányosként. Tehát csak azért nem akarok leszokno, met úgy hiszem a dohányzás segíti a szellemi munkát. Mit gondoltok errő, cáfoljatok rám ha nincs igazam!

2015. jan. 5. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
a nikotin méreg. hogy lenne jotékony?
2015. jan. 5. 18:01
 12/15 anonim ***** válasza:
3%

"függőségnek kétfajtája van van a fizikai és a lelki."

Semmilyen függőségnek nincs két fajtája.

Mert minden függőség "csak" LELKI eredetű!

2015. jan. 5. 22:14
 13/15 anonim válasza:

itt van pár pozitívum:

[link]

2015. jan. 6. 10:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Én csak egyvalamit nem értek! A cigaretta 4000 összetevőjéből, miért pont a nikotint fogták ki?

Erre viszont már-már annyira rákattantak, hogy más lehetőséggel nem is igazán foglalkoznak.

Szánalom!

2015. jan. 7. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Kis mennyiségben valóban serkenti a teljesítményed, de ehhez érdemes tisztán bevinni, szennyeződésektől mentesen, amit cigivel, de még e cigivel sem tudsz kivitelezni.

használj hozzá növénypárologtatót, az szépen kivonja a dohány hatóanyagát vízpára formájában és nem piszkolja tüdőd semmivel.

2019. aug. 24. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!