Mi van akkor, ha bemegyek 15 évesen a dohányboltba?
Nem szoktam cigizni, és most csak cigaretta hüvelyre lenne szükségem, de hiába hallom hogy sok barátnőmnek kiadják, csak én nem merek bemmenni. Megkérni valakit? Akkor is izgulok, hogy mi lesz.
Ha bemegyek, akkor mi van? Csak kiküldenek, és ennyi, vagy kiadják?
Ki az aki bement már 15 évesen?
15/L
Semmi nincs. Nyilván nem ez fog problémát jelenteni az életedben, vagy kiadják, vagy nem.
Próbáld meg.
Hivatalosan nem mehetsz be 18 év alatt dohányboltba egyáltalán.
Általában elkérik a személyit mindenkitől, de vannak ezek szerint olyan helyek is, ahol kiadják 18 év alatt, és még igazolványt sem kérnek.
Amúgy meg a barátnőidet is megkérheted hogy vegyenek neked, és meg van oldva a dolog.
Ha 18 év alatt mész be, akkor elkérik a személyit, aztán kiküldenek semmi más nem történik.
Viszont vannak olyan helyek ahol simán kiszolgálnak téged, nem kérnek el semmit sem.
Ha meg beküldesz valakit abból sem lesz semmi, ismerőseim is úgy csinálják. :)
Én már elmúltam 18, de max 16-nak nézek ki. Egyszer bementem édesanyámmal a dohányboltba, a pultos kérdezte, hogy tudnék-e neki mutatni személyi igazolványt. Nem volt nálam, így azt mondta, bocsi de akkor nem lehetek bent, és udvariasan megkért, hogy távozzak.
Szóval nincs semmi abból, ha kiküld :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!