12 evesen nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
Ugy fel eve szivom ugy hogy le is tudozom es kb hetente 3-4 szalat de ha van tobbet is vagy kevesebbet. Van hogy eleg eros fajtat de van hogy olyat ami eppen van...mit csinaljak? Mar jo erzes ha csinalom...2015. jan. 3. 01:49
11/20 anonim válasza:
Szülők? :o
Amúgy nem ajánlom tovább.
Nem fog kifejlődni a tüdőd normálisan sajnos.
Ez olyan 30-35 életévet jelent számodra.
De te életed, mi csak elmondjuk, tenni neked kell.
12/20 anonim válasza:
Ön élete, nem szólok bele. De ha egy tanácsot megfogad, akkor abbahagyja legalább addig, amíg felnőtté nem válik. Most még javában fejlődésben van, ne rontsa el. Sok sikert!
14/20 anonim válasza:
Igen. Az életkorától függetlenül ennyi tiszteletet megérdemel.
16/20 anonim válasza:
És akkor mi van? Nem lehet magazni vagy mi? Nálunk ez a szokás.
17/20 anonim válasza:
lehet hogy ez csak rávezetés hogy felnöttként beszél vele hol ott még korántsem az. MOST AZONNAL ABBA KELLENE HAGYNOD nem normális hogy ennyi idősen cigizel. és mégis honnan a ****bol van pénzed (már bocs) a cigire vagy honnan szeded? ha lopsz már rossz ha szüleid adják velük kellene beszélgetnünk nem veled!!!!!!!!!!!!!!
MI VAN A VILÁGGAL BASSZUS ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
18/20 11szaszi11 válasza:
Tedd le korán van még. Majd 16 évesen ráérsz rászokni :P
19/20 Gannicus23 válasza:
Ennyi idősen hanyagolnod kellene a dohányzást, mert amellett hogy károsak az élettani folyamatokra mint a légzési és keringési rendszer, valamint egészségkárósító hatásai révén a rák kialakulásának rizikófaktora megnő. A te esetedben mivel még a serdülőkorban vagy a szervezet növekedési folyamataira is hatással lehet. Ne dohányozz, helyette inkább sportolj valamit!
20/20 anonim válasza:
Én igy kezdtem 13-évesen.Most 24-vagyok és nagyon bánom!!!! Napi ezer ft. És magas a vérnyomásom,szivritmus zavarom van!
Olyan gyenge vagyok a leszokáshoz hogy az már rettenet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!