Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás utáni rosszullét?

Dohányzás utáni rosszullét?

Figyelt kérdés

Mostanában (régen nem volt ilyen) miután elszívok egy cigit rosszul leszek. Erős szívdobogás érzésem lesz, enyhe szédülés, hányinger, rosszullét. Valaki tudja esetleg, hogy miért lehet ez?

Tudom, szokjak le a dohányzásról, és így is fogok tenni, de kíváncsi lennék ennek a jelenségnek az okára.

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. dec. 28. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
a dohányzás szűkíti az ereket, az agytól is vesz el az oxigénből. nem mindenki tud rászokni, hiába akarják a haverok rászoktatni. ritka, de van ilyen.
2014. dec. 28. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt is "furcsállom".Lassan 3 éve dohányzom kisebb-nagyobb megszakításokkal. Volt, hogy 2 hónapig nem gyújtottam rá, aztán megint. Ha huzamosabb ideig itthon vagyok rá sem gyújtok. Nem jön a kényszer vagy a sóvárgás a nikotin után, nem szoktam rá.
2014. dec. 28. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a szervezetednek elege lett belőle.
2014. dec. 28. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
eleged lett belple
2014. dec. 29. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezeket a tüneteket a tudatalattid produkálja. A tudatalatti van kapcsolatban a vegetatív idegrendszerrel.

Azért vagy rosszul, mert nem akarsz cigizni(valószínűleg, mert félsz)

2014. dec. 29. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert sz@r a szervezetednek azert. Jelez hogy itt eleg volt! Es ezt figyelembe kell venned ugyanis a szervezeted nem csap be sosem. Nem jo neki nem szereti es kiabal belulrol neked h hulye gazdam ezt hagyd abba. Teljesen normalis reakcio es orulj is h ilyen erzekeny vagy erre. Inkabb etkezz egeszsegesen egyel sok vitamint sportolj azt megfogja halalni a tested.
2019. szept. 1. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem ettél előtte, túl erős cigit szívtál. Mielőbb szokj le róla
2022. febr. 21. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!