Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigit ajánltok?

Milyen cigit ajánltok?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve dohányzok. (sajnos) Kezdtem narancs Pall-Mall, sárga Multi, Kék Bond, Kék Mulit, piros Marlbi. Ezeket próbáltam eddig. Kék Bond nem rossz, Multi annyira nem nyerte el a tettszésem. Olyat keresek ami nem is gyenge de azért nem is a legerősebb, (piros cigik, lucky strike) ne legyen túl trágya minőségű de 600 HUF-nál ne nagyon legyen drágább. Tudtok ilyet ajánlani?
2010. febr. 3. 17:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szerintem ha megkérdezed az eladót a trafikban, akkor biztos ajánl valamit!

de leginkább semmit sem ajánlok..egy év azért nemannyira hosszú idő inkább keresd a lehetőséget a leszokásra!

szívj gyengébbet!!

2010. febr. 3. 18:46
 2/13 anonim válasza:
Eve 120 s
2010. febr. 3. 19:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Eve 120s?! Nem vagyok nő xD
2010. febr. 3. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Én a viceroyt ajánlanám. csak 500 ft, nincs utóíze, a szaga relatív gyorsan eltűnik rólad, meg a szádból is az íze, és én speciel inkább ezt szívom mint az arany marlborot, pedig azt is meg tudnám venni.
2010. febr. 3. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:

én a kék bondot szeretem nagyon,de egyébként szívhatnál mentolosat is ha azt szereted,szerintem az nem olyan gáz

egyébként egyre drágábban a cigik,múltkor egy helyen csak multit tudtam venni,és 620at adtam oda...mikor tavaly még az arany marlboro volt ennyi...ezt újév óta nem vettem,de biztos ez is megnőtt...nem is fogom szerintem,mert én rájöttem hogy hiába milyen híre van a marlbinak,nekem nem jött be..

szóval a szürke bond gyengébb ugye a kék bondnál,ezt tudom ajánlani ;) és van belőle hosszított is ;)

2010. febr. 4. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
L&M :D Csak 600 forint, és nem annyira erős. :) Én is ezt szívom, nekem bejött. :)
2010. febr. 4. 14:57
 7/13 anonim válasza:
en nagyon utálom a Marlborot :S váá.... Több embert ismerek, aki csak a neve miatt szívja... Ők ált fiúk:) En is a Bondot ajánlom. Főeg h nincs az a keserű íz a szádban utána.
2010. febr. 4. 19:27
 8/13 anonim válasza:
én inkább egy nicorette tapaszt ajánlanék
2010. febr. 5. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
anyádék is azzal tapasztják be a szádat ha hülyeségeket beszélsz
2010. febr. 5. 23:02
 10/13 anonim ***** válasza:
fehér malbi. gyenge de erősebbnek érződik.
2010. febr. 6. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!