Kék bondban van vékony női?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 11:17
1/10 anonim válasza:
van,de ha rákérdezel a boltban szerintem ők is szívesen válaszolnak:D
2/10 A kérdező kommentje:
én vastagot szívok 13 éves lány vagyok de nőies cigit szeretnék szívni a kék bond a kedvencem ezért érdekelne hogy van e vékonyban
2010. febr. 3. 11:22
3/10 A kérdező kommentje:
és hol lehet kapni mer én sehol sem láttam
2010. febr. 3. 11:23
4/10 anonim válasza:
Mindenhol lehet kapni. Amúgy 13 évesen mi a f*sznak cigizel? -.-
5/10 anonim válasza:
első vagyok,ja mindenhol lehet kapni, de kérdés az, hogy ki az,aki a 13 éves kis bucidnak ad cigit???Nem bántásból mondom,de sztem fiatal vagy még ehhez...
Ja és erre,hogy ki ad neked cigit...tök érdekesnek találom, hogy tőlem és barátnőimtől is rendszeresen személyit kérnek a boltban(23évesen) neked meg simán adnak...:)
6/10 anonim válasza:
én még nem találkoztam kék bond női cigivel..
7/10 anonim válasza:
Akkor kérdezz rá az eladónál,mert bizony van.
Kisebb helyeken lehet,hogy nincs,mert nincs rá kereslet,amúgy van még mentolos és szürke is slim bondban...én úgy tudom...
8/10 anonim válasza:
van kék bond-ból női. :D
hosszabb de nem vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!