Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Töltött cigi mennyibe jön ki?

Töltött cigi mennyibe jön ki?

Figyelt kérdés

Eddig dobozos cigit vettem, már rég átakartam állni ,de jobban szerettem a dobozosat, viszont már nem akarok annyit rákölteni (igen szokjak le tudom)

Nos egy tasak dohány mennyibe kerül, a hüvely, miket ajánlotok, mennyi jön ki belőle, mennyiért?

2014. dec. 16. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Kb 2,5-ször annyi jön ki belőle.

Attól függ hogy öltöd, de 50-80 között jön ki egy tasakból.

2014. dec. 16. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:

első jól írja, olcsóbb mint a dobozos. Egy kis csomagos dohány általában 40g ebből kb 80 szál cigi jön ki (plusz minusz pár szál attól függ mennyire töltöd keményre)

és ezer ft.

egy doboz cigi is egy ezres, így meg 2,5-3 doboz cigi jön ki egy árából, a hüvely meg 300-500ft és van benne 200 szál az nem fogy olyan gyorsan.

én a kék szofi hüvelyt, ezüst primus hüvelyt és a kék pallmall hüvelyt ajánlom,

dohányból mindegy, a hüvely szűrőjében van a hangsúly :)

2014. dec. 17. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
én 1 éve töltöm és kicsit óvatosabban becsülnék. én a tiszta hasznot csak 2x-esre becsülném. olyan típus vagyok, aki nem sajnálja ki a dohányt a hüvelyből, lehet emiatt nem működik a dobozhoz képest 3x annyi darabszám. a kérdésben említett hüvelyt is meg kell venni, ami azért havonta nagyjából 3x jelent pár százas kiadást. egy tasak dohány(40gramos az átlag ugye) 890-től kezdődik és 1100ig mennek el. a legdrágább a golden virginia, azt inkább sodorni, mint tölteni szokták, 1500 belőle egy tasak. hüvelyből figyelj arra, hogy ne a legolcsóbbat vedd, 300fölött már lehet kapni aktív szenes filterrel ellátott hüvelyt, az elég fontos. a legjobb minőségek hüvelyből a primus multifilter (ezüstös színű doboz), a pallmall-ek, marlborok meg talán a multifilterek.
2014. dec. 17. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyban függ attól hogy milyen a dohány

Én igazából sodrom,de majdnem ugyan az,és ugyan olyan technikával egy 40grammos Camel (sárga) max 35-40 szál ,egy piros Tilbury kb 50,de a nem "prémium" dohányokból több is kijön,kék PallMall-ból vagy kék Multiból akár 70-80 is.

2014. dec. 19. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Én kék golden gate dohányt szoktam venni és 200-as club hüvelyt!

A kék golden gate dohányból a 80 grammosat ami 2000ft és fehér végű club hüvely ami 200ft.

Ez nekem kb 6 napig elég, durván 1 hétig, 2200ftból.

Napi egy doboz cigit szoktam kb el szívni.

Egy doboz cigaretta ára átlagosan 1000ft, azaz egy hétre, ha mindennap veszek az 7000 ezer forint, mi egy hónapban 28.000ft! Tiszta luxus az árát tekintve.

Na most, amióta töltöm (jó pár éve) azóta ez az ár jelentősen csökkent...Hiszen egy 80grammos dohányból akár 140 szál cigi is ki jöhet azaz ilyen 6-7 doboz.

Tehát nekem egy hétre elég a 80grammos dohány plusz mellé a hüvely ami 200ft, az 1 héten 2200ft egy hónapban pedig 8.600ft, mert hüvelyt csak 3x kell vennem, de a harmadik dobozból még marad a következő hónap elejére is egy kevés.

Tehát nekem dobozos cigiből havi 28.000ft

Viszont töltött cigiből csak havi 8.600ft

Tehát érzékelhető a különbség...Persze ez egyéneknél változó, függ, hogy mennyit szívsz és milyen dohányt.

Sokszor próbálgattam össze-vissza minden párosítást, de nekem a kék Goldel Gate dohány és mellé a fehér club hüvely jött be. Club hüvelyt csak azért veszem, mert ez olcsó 200ft míg egy másik hüvely akár 300-500ft is lehet, ahogy már írták, de a drága hüvelyekkel nálam mindig gond van, mindegyik töltésnél legalább 2-3 kiszakadt.

2014. dec. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!