Mi a különbség a dobozos és a töltött cigi közt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 19:44
1/5 anonim válasza:
Az íze, a külleme, az erőssége, esztétikája, ára, illata, a dohány egyénisége.
2/5 anonim válasza:
Hogy hun tőtik? Gyárba, vagy otthon?
3/5 anonim válasza:
a dobozos cigit készen megkapod szép dobozkában, nem hullik ki belőle a dohány stb. a töltött cigi viszont kijelenthető, hogy dupla annyira megéri, hiszen egy dobozos árából minimum két doboznyit tudsz tölteni, ugyanakkor erőteljesebb, markánsabb és intenzívebb az illata, tehát inkább beivódik a textilbe, mint a dobozos. a töltődohányból ráadásul sokkal könnyebb kifogni a rossz minőséget, az ismert márkák sok esetben nem ügyelnek a vágott dohány minőségére és hamar kiszárad illetve sok lehet benne a nagy felhasználhatatlan darab is, amivel grammokat vesztesz. én egy éve töltöm biztos, hogy nagyjából fél kilónyit már buktam így :P árban viszont jobban meg fogja érni, amig világ a világ.
4/5 Tomi90 válasza:
A töltött cigiből bármit is csinálsz hullik a dohány. Tuti, hogy ragasztják valamivel a dobozos cigiben a dohányt. Azt ha nyomkodod, ütögeted se hullik ki. A töltöttből meg a legkisebb pöccentésre potyog ki. Az íze förtelmes, ráadásul még nagyon gyenge is a gyári cigihez képest. Olcsóbb, de nem véletlenül.
5/5 anonim válasza:
A töltött cigi nem csak büdösebb, hanem az íze is teljesen más. Néa olyan erőseket töltenek, hogy már a szagától rosszul vagyok. Keveset cigizek, így nekem tökéletes a dobozos cigi, lehet hogy drágább de próbáltam már töltöttet is, de nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!