Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha van seb a szájban vagy...

Ha van seb a szájban vagy valami, akkor arra rosszhatással van a cigi?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 13:22
 1/6 anonim válasza:
73%
igen, elrákosodhat
2010. febr. 1. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

Ja igy igaz.

Eleve nem tudom, mi az isten redvas faszanak kell szivni azt a szart, ennyi penzed van?

Angliaban a tudogyogyaszok szovetsege kijelentette, hogy aki dohanyos, az pl a szervre varoknak a listajan utolso helyre kerul, sot, tobbektol meg is tagadjak a kezelest.

Es jol is teszik.

Dobd el azt a szart, ennyi

Ha meg ragaszkodsz hozza, akkor ne olvasgass egeszsegugyi forumokat, hanem vallald a kovetkezmenyeket, a szadban a sebbel, a torkodban, meg a tudodben, ahol rakot okozhat, vallald, hogy budos lesz korulotted a levego, a hajad, a szad, a ruhad.

Vallald, hogy reggel kohogessel ebredsz, vallald es ne sirj majd itt evek mulva, hogy "te nem tudtad, hogy rakot okoz" stb....

Bocs, de ez a velemenyem, lepontozhattok erte nyugodtan, de aki 2010ben meg ezt csinalja, az VALLALJA be az osszes szart, ami a szarral jar

2010. febr. 1. 14:16
 3/6 A kérdező kommentje:

semmi gond nincs abból ha leírod a véleményed :)

én örülök neki

mellesleg nem dohányzom :) egyszerűen erre kíváncsi voltam,mert nővéremnek a fogszabályzója miatt tele van sebbel a szája,és rádohányzik...

de legalább te is csak megerősítettél miért nem kell nekem is rászoknom =)

2010. febr. 3. 09:57
 4/6 anonim válasza:
44%
Semmire sincs jó hatással nem tanultad? -.-
2010. febr. 9. 17:06
 5/6 anonim válasza:
71%

Aseb cigi nelkul is konnyen befertozodik a szajban, hat meg cigivel. Egyszer egy szajsebem ugy befertozodott, hogy 2 hetig csak aprora vagott etelt tudtam enni.

Masfelolrol a cigi szajseb nelkul is mindenre rosszhatassal van.

2010. febr. 14. 18:11
 6/6 anonim válasza:
100%

Azért nem kell ennyire agresszívnak lenni...

Tudom, hogy régi a poszt stb, és elnézést is kérek érte, ha bepofátlankodok a témába...

Én se szeretem a nagyon büdös (pl töltött) cigaretta szagát szagolni, vagy ha vágni lehet a füstöt valahol.

Tény, hogy rákot okoz, ha több évig, évtizedekig szívod és genetikailag is hajlamos vagy rá stb stb. De tudtommal azt is bizonyították hogy a passzív dohányzás is rákot okozhat!

Mindemellett én is azt mondom, hogy ha nagyobb seb van a szádba inkább ne gyújts rá..

Én se gyújtok rá ha sebes a szám, és most leszögezem azt is, hogy nem vagyok dohányos.

Az hogy egyszer egyszer buli alkalmával, vagy társaságban mikor iszunk, beszélgetünk elszívok egy szálat, azt nem tartom rossz dolognak. Amúgy pedig meg tudom állni és egyáltalán nem hiányzik hogy napi szinten több dobozzal vagy akárcsak két szállal elszívjak.

Csak azért írtam le ezt, mert nem gondolom hogy attól mert valaki rágyújt néha napján itt kéne sz@rozni, meg dobálózni 2010 évével.

2016 van, dohányboltok, dohányzásmentes éttermek, klubbok stb , és mégis rengetegen füstölnek, mint a gyárkémény.

Persze mindenkinek meg lehet a véleménye, és ezt maximálisan tiszteletbe kell tartani!

Csak nem biztos hogy valaki sz@r alak attól hogy dohányzik. Sőt az se biztos hogy az lesz tüdőrákos aki tini korától pöfékel sebbel vagy anélkül a szájában.

2016. jan. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!