Nevermind30 kérdése:
Dohányzás elhagyása után mivel segíthetek a tüdőmnek a gyorsabb tisztuláshoz?
Figyelt kérdés
Egy durva fulladásos betegségen vagyok túl, kiderült, hogy visszatért az allergiás asztmám, ezért voltam ilyen rosszul a hörgőgyulladástól. Stresszes életemet a dohányzásba fojtottam, ez még tovább rontott a helyzeten, de most már elég. Letettem a cigit. Szeretnék tanácsot kérni, aki már volt hasonló helyzetben, szerintetek mivel tudom segíteni a szervezetemet, hogy hamarabb tisztuljon a tüdőm, szerveim? Az orvos szerint elég az allergiás gyógyszer, gyógyszertári köptető, sok folyadék és a napi kétszeri belélegzés az asztma gyógyszerből. A fulladásom már elmúlt szerencsére. Légzésfunkcióm már majdnem normál, de még mindig hurutos vagyok. Van erre kíméletes módszer, valami tea, gyógynövény, ami bevált? Persze nem kifizethetetlen csodapirulákra gondolok.2014. dec. 8. 17:18
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. A sport biztosan segít majd, mert olyan üres vagyok cigi nélkül, de úgy érzem, túl sok lett az energiám. Szaunában utoljára a gyerekek előtt jártam, megpróbálom, a lelkemen is segíthet. Boldog ünnepeket!
2014. dec. 10. 11:12
4/4 anonim válasza:
2-es vagyok, mikor én leszoktam nekem hatalmas mozgásvágyam lett, dohányosként nem volt semmi soha, picit az étrendemre is odafigyeltem, eredmény 2 év alatt leadtam 50kg-ot. 125-ről 75re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!