Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Heti 1 db cigaretta elfogyaszt...

Heti 1 db cigaretta elfogyasztása mennyire káros?

Figyelt kérdés
Sok ember dohányzik a környezetemben és kívánom nagyon.. De nem az érzést hanem az illatát. Melyik a legggyengébb (de minőségi!) dohány a boltokban?
2014. dec. 7. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
A heti egy darab nem különösebben káros, a szennyezett levegő is ártalmasabb amit állandóan szívsz. A baj az a cigivel, hogy soha senki nem állt még meg a heti egynél, hülyeség elkezdeni.
2014. dec. 7. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Kevésbé káros mint ha naponta szívnál de a semmihez képest károsabb.
2014. dec. 7. 22:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek a vágy ellen?
2014. dec. 7. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy még 18 bírd ki, de ha van rá mód felette se gyújts, ha kívánod könnyen rászokhatsz.
2014. dec. 8. 11:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor ujra megkrdezem mit tegyek a vágy ellen? :D
2014. dec. 8. 18:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Szívj el egy jó erőset, de végig. Szerintem egy darabig elveszi a kedved.
2014. dec. 8. 18:18
 7/12 poiu ***** válasza:
Nem értem. Lehet, hogy annyi füstöt szívsz, hogy kialakult a nikotinfüggpség. Egy szálat se szíjv, és ne engedd, hogy veled egy térben bárki rágyújtson.
2014. dec. 10. 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:
dohányra kérdeztél, nem cigire, úgyhogy én azt mondom már most, hogy dohányból nemlesz leggyengébb. a "leggyengébb" dohány is egy 0.4-0.5ös ciginek tuti megfelel. a minőségiek közül, amik nem túl erősek, az a narancs pallmall 40g vagy a kék camel 40g esetleg sárga multi 40g.
2014. dec. 10. 12:57
 9/12 anonim válasza:
77%
Amikor elkezdtem cigizni en aranymarbit szivtam,volt hogy beszédultem tole es hanytam is.. Szivj el egymas utan ketto eros cigit ,rosszul leszel es tobbet nem fogod kivanni :)
2014. dec. 10. 13:18
 10/12 anonim ***** válasza:
az egyből lesz kettő, aztán három, majd napi 1 doboz. Az a baj, hogy a szervezeted hozzászokik és egyre többet vágyik rá. A nikotin ugyanis blokkolja az érzékelőket, ami miatt megnyugszik az ember. Ma már inkább az alsóbb képzettségű fiatal emberek cigarettáznak, vagy azok, akik ebben nőttek fel (ne felejtsük, a háború után ez nagy üzlet volt az államnak, csak mostanában kezdtük el látni az egészségügyi hátrányait).
2014. dec. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!