Anyunak nagyon jó az orra apunak nem, ő nem érezné de anyu meg igen...mit csináljak h ne vegyék észre??? Parfüm meg rágóról halottam, de hogy tudom titkolni? a barátom már 9 éves kora óta szívja és most 15 éves de nem veszik rajta észre...
Eszre fogjak venni, barmit is teszel.Nem lehet a jeleket teljesen eltuntetni. Azonban figyeld meg, milyen cserzett az arcbore egy 20-30 eves fiatal dohanyos nonek. A tied is ilyen lesz, nem kell hozza napi egy dobozzal elfustolni.
2014. dec. 8. 17:06
13/22 anonim válasza:
De azért érted.. ő mondja, hogy "ilyen az élet", amikor sajnos vele van a gond. Nekem nincs problémám. Még neked sem. Még.
De az nagyon durva hogy 12 éves kislány, cigizik meg barátja van.. Nekem tesóm még Barbizott, meg Disney királynőket gyűjtött.
7-es voltam.
2014. dec. 8. 18:01
14/22 anonim válasza:
Cigizz elöttük.
2014. dec. 8. 19:48
15/22 A kérdező kommentje:
Hát nem vették észre, vagyis anyu mondta h füst szagú a hajam de azon kívül semmi, meg nem is szólt...
2014. dec. 8. 22:37
16/22 anonim válasza:
Jól van, ügyes kislány vagy.
Biztos naivan azt gondolták, hogy csak nem vagy 12 évesen akkora nyomorék, hogy cigizz. Túl sokat gondolnak rólad.
2014. dec. 9. 00:04
17/22 anonim válasza:
Ha elég felnőttnek érzed magad ahhoz, hogy dohányozzál, vállad be annak a következményeit is, hogy mások észreveszik rajtad.
Egyébként patkányság a sunnyogás. Ennyi.
2014. dec. 9. 12:26
18/22 anonim válasza:
korábban írtad, hogy elfogadnak úgy ahogy vagy. akkor minek titkolni?:D inkább vigyél a családnak egy karton piros szimfóniát :DDD
2014. dec. 10. 12:55
19/22 anonim válasza:
12 évessen?
2014. dec. 10. 18:00
20/22 anonim válasza:
Mekkora barom vagy te, hallod? 12 évesen cigizel, és nem is érzed szégyennek? Szégyelld el magad nagyon mélyen! Remélem, a szüleidtől majd akkora pofont kapsz, hogy leszáll a fejed!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!