Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek kiprobaljam a...

Szerintetek kiprobaljam a cigit? 14/L mindig kiakartam probalni fe nemtudom nem akarok raszokni csak kiprobalni de sokan mondjak h ne szerintetek se?! Ha ne akkor miert?

Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a nikotin az egyik legaddiktívabb drog a világon, kevesen tudják, ellenben több millió fő bizonyíték van rá, akár 1 szál cigaretta is kiválthatja a függőséget.
2014. dec. 8. 00:26
 12/19 anonim ***** válasza:
1 szál azért nem okoz függőséget... Szerintem ha nagyon ki akarod próbálni akkor szűrő nélkül,hogy biztosan szar legyen nagyon. Én annó kipróbáltam és írtó rossz volt. Azóta néha buliban elmegy 1-1 szál de kb 3 havonta 1×. Nem jó. Ha rám hallgatsz inkább hanyagold helyette egyél meg 1 almát :P
2014. dec. 8. 01:18
 13/19 anonim ***** válasza:

Én is 1-1.5éve próbáltam ki kíváncsiságból utána már néha néha elment 1-2szál és most 14évesen ott tartok, hogy rászoktam...

Persze ettől kipróbálhatod de ha nem szeretnél rászokni akkor csak okosan.

2014. dec. 8. 17:34
 14/19 anonim válasza:
Semmiképpen ne próbáld ki!!!!! Az egy dolog, hogy káros, de undorító büdös leszel tőle. A ruhád a szád a környezeted, és nagyon visszataszító látvány egy dohányzó nő. Nálam kizáró ok a dohányzás, legyen akármilyen jó nő. Csak az ostobák dohányoznak! Azért fizetni sok pénzt, hogy büdös és beteg legyél szörnyű butaság.
2015. jan. 8. 17:25
 15/19 anonim válasza:
Egyszer mindent ki kell próbálni. De ez esetben EGYSZER. De az is lehet, hogy nem is az egésszálat.
2015. márc. 11. 18:48
 16/19 anonim válasza:
100%
Régi kérdés :D de attól még válaszolok :D Én pár hónapja eldöntöttem, hogy cigizni fogok (a családban mindenki cigizik) és egy hete csórtam egy cigit anyumtól :D azt hittem szeretni fogom de nem :D utáltam s mielőtt kipróbáltam volna a cigit semmi bajom nem volt a cigi füstjétől de mióta kipróbáltam utálom a cigifütnek még a szagát is :DD
2017. ápr. 7. 16:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Már lassan 4 éves kérdés, de azért leírom én is amit tudok. Szerintem kiblehet próbálni, csak úgy kell csinálni,hogy ne szokj rá. Nekem a barátaim azt mondták, hogy mikor elszívtad az első párat, amikortól már bírod, onnantól egy hónapig ne. Aztán egyszer igen, s két hétig ne. Úgy, hogy te tudd magadnak kontrollálni, hogy mikor kell mikor nem. Ennyi :))
2018. jan. 28. 22:58
 18/19 anonim ***** válasza:
(.
okt. 3. 09:07
 19/19 anonim ***** válasza:
(:
okt. 18. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!