Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen e cigit ajánlanátok?

Milyen e cigit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdőként, az olcsó cigi alakút próbáltam de abból kb semmi sem jön, nem éreztem semmit. Valami komolyabb kellene. Napi 12-15 szál kék multit szívok.
2014. dec. 5. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha te napi 12-15 szálat szívsz, akkor nem kezdő vagy, hanem függő.

Gratulálok!

2014. dec. 5. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:
ne az olcsót vedd,nem jó. én 10000-ért vettem és viszonylag jó,de én visszaszoktam a rendesre,más okból.
2014. dec. 5. 01:10
 3/8 anonim válasza:
0%
Ne szívj cigit,mert aztán te is felleszel háborodba hogy az állam elveszi a fele fizetésed (persze jogosan lennél) De te még minden 2. nap elköltessz 1000 Ft-t Cigire :) Na mind 1 nem az én dolgom ezt te érzed próbélj ki több félét,és majd ami megtetszik azt szívod !:)
2014. dec. 5. 03:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olcsóbb fajtával is volt jó tapasztalatom, egészen pontosan ilyet használtam: [link]

Bár sokan nem kedvelik, mert hogy "kicsi vacak", de nekem tökéletesen megfelelt. Kerámia patront használtam hozzá, most arról nem tudok linket küldeni, de lehet találni olyat, ami kompatibilis vele.

Azért ilyet használtam, mert nekem fontos volt, hogy cigiformája legyen, a nagyobbakat nem kedveltem, nekem zavaróak voltak. De nyilván mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy neki melyik a megfelelő. Nekem ez bevált, napi egy doboz cigit szívtam, azt simán helyettesíteni tudtam két ilyen akksival (ha az egyik lemerült, feltettem töltőre, és ott volt tartalékba a másik feltöltve, de nyilván ez annak nem jó, aki nap közben nem tudja tölteni).

Azt viszont nem értem, hogy olyanok miért írnak ide választ, akik magát a kérdést sem értik.

2014. dec. 6. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
vegyél elsőre egy ego-készletet, aztán majd ha megszoktad, és akarsz még nagyobbat, akkor mod-os készüléket. nekem most egy itaste svd-m van, azt nagyon szeretem, de ez már a drágább verzió
2014. dec. 7. 04:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. A kezd öt az ecigire értettem. Tudom hogy nagyon káros az egészségre a dohányzás, de nem erre vonatkozó kérdést tettem fel.
2014. dec. 8. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a helyedben kipróbálnék egy olcsóbb szettet, persze nem a leggagyibbat, mert akkor elmegy a kedved az egésztől. Mivel viszonylag sokat szívsz az analógból, ezért egy nagyobb kapacitású akkumulátorra lenne szükséged. 1000mAh alatt nem nagyon gondolkodnék. Pl. eGo-C Twist, eGo Spin, Vision Spinner, Vision Spinner II, iTaste VV (bár az utolsó kevés lenne neked).

Konkrét példa:

[link]

Az állítható feszültség még később jól jöhet.

Kelleni fog egy töltő hozzá. Kapható kifejezetten eGo-hoz ( [link] ) + adapter.

Kell még porlasztó. Egyszerű, nem felújíthatót választanék az alábbiakból: Aspire Nautilus (mini), Smoktech Micro GDC, iClear 30, VapeOnly BCC mini, mega, EvoD, Protank 2 és 3 (mini) és egyéb Kanger "...tank" patronok, Aspire BVC Nova

+ liquid ízlés szerint, de (külföldről) rendelned kell bele/belőle nikotinosat.

Nem olcsó beruházás, de hosszútávon megéri.

2014. dec. 13. 14:54
 8/8 anonim válasza:
2014. dec. 13. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!