Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy tüntessem el magamról a...

Hogy tüntessem el magamról a cigiszagot?

Figyelt kérdés

Nem fél perccel a cigizés után kell de elég hamar utána h ne legyen szaga. Szájba rágó jó, de ruhát hogy ill. a hajon mennyire érződik? Milyen ruhába cigizzek inkább? Ami nem issza be annyira a szagot. (napi 1 v 2 szál)

14/f

2014. dec. 3. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, most mondhatnám, hogy semmint ne szívj, de gondolom ennek nincs semmi haszna :D

Barátom a kabátra esküszik, nekem nem szokott különösebben problémám lenni vele, rövid hajon szerintem annyira nem érezni, esetleg kicsit szellőztesd ki a kabátod/pulcsid, hasonlók :D

2014. dec. 3. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kabátban sosem érződik rajtam..

+ha fúj a szél akkor ugy állj hogy vigye el a füstöt

Légfrissitőt kikapod a budibol. Az garantált siker.

2014. dec. 4. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

A kabáton valóban nem érződik meg de ha az idő miatt nem kell kabát akkor az nem opció.1-2szál nem olyan sok hogy érezni lehessen még akkor sem ha nem cigizik senki a családból viszont ennél többet már érezni lehet.Én napi 3-5szálat szívok kb. és szinte csak a kezemen érzed a ruhámon csak akkor ha tudod hogy szívtam.

A kézfertőtlenítőt sprayt és hasonlókat nem ajánlom mert ha ezeket használod na az ami igazán gyanús :D

Szintén 14/f

2014. dec. 5. 21:54
 4/5 Tőtős Benjámin válasza:
100%
Én 5-8szálat szívok de utánna fújok egy kicsi spayt magamra és kezet mosok na meg fogat is.Amúgy 15/F
2016. máj. 8. 21:36
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom ti higy dohányoztok/dohányzol de pl nekem egy szer sincsen cigi szagú ruhám (nem fújom be semmibek nem csinálok vele semmit) még az öltöny sem veszi át pedig van amikor egy zárt konyhába dohányzom ugy hogy drm ablak nincsen nyitva sem az ajtó és vana mikor haverok is át jönnek és ugy cigizünk nagyobb a füst és még ugy sem... De ajánlom amugy hogy a szádból rágóval vagy cukorral a kezedról dezodor vagy parfüm ruhához szintén
2016. jún. 26. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!